Vacature Operator - Venlo

Venlo

Tempo-Team
 • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
 • LBO / VMBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 38 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Bij een middelgroot productiebedrijf in een schone werkomgeving komt de functie vrij van operator/productiemedewerker in 3 ploegen in Venlo Blerick. De functie van operator/productiemedewerker in ploegen is een functie waarbij het instellen, bedienen en onderhouden van de geautomatiseerde machines onder jouw verantwoordelijkheden vallen. Je wordt goed ingewerkt en begeleid door een buddy en daarna kun je jezelf blijven ontwikkelen door (interne) trainingen en opleidingen. Wil jij graag aan de slag bij een stabiel bedrijf met een fijne werksfeer, goede (vast) contract mogelijkheden en goed salaris? Lees dan snel verder! Salaris van 2330 tot 2400 euro bruto per maand inclusief ploegentoeslag en daar komen nog de reiskosten bij voor een werkweek van 38 uur.

Wat bieden wij jou
 • Salaris van 2330 tot 2400 euro bruto per maand.
Wie ben jij
 • Je hebt enkele jaren ervaring als operator of productiemedewerker (met het bedienen van geautomatiseerde machines)
 •  Je  beheerst de Nederlandse taal goed
 •  Je bent beschikbaar in 3 ploegendienst·
 •  Verder ben jij kwaliteitgericht, stress bestendig en kun jij  zowel zelfstandig werken als samenwerken in een team
Wat ga je doen
 • Het instellen van de machines en het bewaken van de procesgang en van de productielijn
 • Registratie en verwerking van productiegegevens en ook eindcontrole en rapporteren van storingsmeldingen
 • Het verhelpen van kleinere storingen en inschakelen van Technische Dienst bij grotere storingen
 • Het uitvoeren van kwaliteitscontroles
Waar ga je werken

Je gaat aan de slag als operator/productiemedewerker in 3 ploegen bij een middelgroot productiebedrijf in een schone werkomgeving. Je werkt in een klein team van 5 medewerkers en je wordt goed ingewerkt en begeleid door een vaste medewerker.

Sollicitatie

Heb jij interesse in deze functie van operator/productiemedewerker in 3 ploegen in Venlo Blerick? Wil jij graag een baan met goede contract mogelijkheden en goed salaris? Reageer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Operator in Venlo