Vacature Allround Magazijnmedewerker - Venlo

Venlo

Versado Personeelsdiensten B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Heb jij zin om aan de slag te gaan als magazijn medewerker bij een meubeldistributeur? En vind jij het ook leuk om af en toe meubels in elkaar te zetten? Lees dan snel verder!


Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf die gespecialiseerd is in de meubel- en keuken distributie. Hier worden in eigen huis de (administratieve) werkzaamheden zoals voorraadbeheer, orderpicking, handling en orderadministratie verwezenlijkt. Tevens wordt de opdrachtgever in gezet voor meubelassemblage, het (her)verpakken van meubels en keukens, etiketteren, retour afhandelen en het in orde maken van bijbehorende facturen.


Wat ga je doen?

Als allround magazijn medewerker ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor een optimale en operationele samenwerking met leveranciers en de klanten. Het is belangrijk dat je goed functioneert in teamverband maar ook zelfstandig dingen oppikt. De werkzaamheden zijn als volgt:

  •  Het tijdig klaarzetten van alle orders;
  • Het verwerken van inkomende goederen;
  • Het bijhouden van de voorraad;
  • Het incidenteel in elkaar zetten van meubelstukken;
  • Het aanbieden van technische en administratieve ondersteuning waar nodig.
Wat breng je mee?
  • Enige ervaring in een magazijn;
  • Het hebben van een heftruck-, reachtruck-, ept- of opt-cerfiticaat is een pré;
  • Enthousiasme, motivatie en geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Spierballen! Het komt namelijk veelvuldig voor dat er wat getild moet worden.
Wat biedt de opdrachtgever?

De opdrachtgever biedt de mogelijkheid tot een full time dienstverband in dagdienst met een mooi salaris afhankelijk van kennis en ervaring.


Contact

Ben jij de kandidaat waar wij naar op zoek zijn. Reageer dan snel door het sturen van je motivatie en CV naar [email protected] . Voor vragen bel 077 351 22 74 en vraag naar Caroline Verlinden!

lees meer

Bedrijfsomschrijving VERSADO Personeelsdiensten stelt het persoonlijk karakter voorop en is daarom al ruim 20 jaar succesvol. Anno 2021 wordt niet meer alleen vakbekwaam personeel in de groensector bemiddeld, maar is de horizon verbreed. Doordat er uitgebreid met de kandidaten wordt gesproken en er uitgebreide branchekennis in huis is, is VERSADO ook succesvol in de technische, logistieke, transport, schoonmaak en commerciële .sector.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Magazijnmedewerker in Venlo