Vacature Chauffeur Winkeldistributie - Venlo

Venlo

Logistic Force
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Het moge duidelijk zijn dat we niet zonder een distributie chauffeur kunnen! Wij willen natuurlijk allemaal het liefst genieten van dit heerlijke terrassenweer.

Je bent als chauffeur dan ook erg belangrijk want zonder jou is er geen voorraad in de horeca. Wij kunnen je wek aanbieden op de bakwagen of op de oplegger.


WAT GA JE DOEN?

Als distributiechauffeur ga je de horeca, winkels én hun klanten blij maken. Want jij zorgt ervoor dat er altijd genoeg artikelen in de schappen liggen. Denk aan levensmiddelen, maar ook aan kleding, bloemen of computers. Wat het ook is: jij levert het keurig op tijd én in perfecte staat af. Logisch dus dat je in al ‘jouw’ winkels met open armen wordt ontvangen! Je hebt passie voor je vak. Rijden is fijn. Niet omdat je er een zongebruinde arm van krijgt (wel lekker natuurlijk), maar vooral omdat je liefde voor de weg hebt. En blij wordt van de klanten die je elke dag verder helpt.


WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?
  • Een rijbewijs C of CE is in de pocket!
  • Een “Die wagen heb ik zo uitgeladen! No problemo!”-mentaliteit
  • Je hebt je code 95 op een rijtje
  • Je bent in het bezit van een geldige bestuurderskaart
HOE WE JE TERUGBETALEN?

Op 1000 en 1 manieren. Bij Logistic Force geloven we in krachtige mensen. Hoe je dat terugziet? Er is persoonlijke aandacht en oprechte waardering. Om te beginnen met een eerlijk salaris conform de CAO-beroepsgoederenvervoer, logisch. Daarnaast zijn er de 'extraatjes'. We investeren in jouw toekomst. Heb jij de ambitie om door te blijven leren met extra certificaten? Je zou niet de eerste zijn die dit via onze eigen Academy gewoon fixt! Als jij de ambitie hebt helpen wij je op weg naar jouw betere baan!

Klinkt goed toch? Online solliciteren mag maar komt dit niet uit of is dat niet jouw ding dan maak je gewoon telefonisch een afspraak bij ons.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Vrachtwagen (C)
Bedrijfsomschrijving Logistic Force is een full service HR-dienstverlener waar organisaties uit alle branches terecht kunnen voor diensten op het gebied van Uitzenden, Recruitment, Opleiden en Payroll.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Chauffeur C in Venlo