Vacature Administratief Medewerker (ERP, 32 uur) | Venlo

Venlo

LEOLUX Furniture Group
 • LEOLUX Furniture Group
 • MBO of hoger
 • Vast contract
 • 32 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Weet jij de weg in een ERP-systeem, spreek je je talen en werk je nauwkeurig? Kom dan je talenten inzetten voor de Leolux Furniture Group in Venlo.

De designmeubelen van Leolux zijn een begrip, tot ver buiten Nederland. Ze worden op bestelling geproduceerd door eigen vakmensen in Venlo. De collectie wordt continu verder uitgebouwd, maar voordat we een nieuw model in productie kunnen nemen, moeten de logistieke systemen daarop zijn ingericht. Daarvoor zoeken we een:

Administratief medewerker (ERP, 32 uur)


Je werkt in het team van de Technische Administratie, dat valt onder de afdeling Productontwikkeling (21 personen).

In de functie van administratief medewerker zorg je voor het inrichten van de modelstructuren binnen onze ERP-omgeving, Infor LN. Die structuren worden geprogrammeerd in onze productconfigurator (PCF), waarin elke optie van onze meubelen is vastgelegd en van waaruit de dagelijkse productievoorbereiding wordt aangestuurd.
Om de juiste keuzes te maken bij het inregelen van nieuwe producten, moet je goed op de hoogte zijn van de logistieke goederenstroom. Je verwerkt en beheert kostprijsgegevens van artikelen en stamdata als stuklijsten, metrages en normtijden. Elk detail van onze nieuwe of gewijzigde meubelen worden door jou en je collega’s in onze systemen ingevoerd. Voor service-orders en afwijkende productaanvragen verzorg jij de offertes en het opzetten van de werkvoorbereiding, zodat ook deze orders gestroomlijnd door ons productieproces lopen. Ook het ondersteunen van de afdeling order entry behoort tot je taken.

Herken jij jezelf in dit profiel?
Voor deze administratieve spilfunctie zoeken wij een enthousiaste collega met een MBO+ werk- en denkniveau, kennis van ERP-systemen (liefst Baan IV of Infor LN) en 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Je bent nauwkeurig en kunt zelfstandig werken, volgens vaste procedures. Omdat onze gegevens in meerdere talen worden verwerkt, is het belangrijk dat je vlot Duits en Engels spreekt en schrijft. Kennis van Frans (schriftelijk) is een pre. We streven naar een goede balans tussen informeren en geïnformeerd worden, maar een proactieve mentaliteit waarderen we zeer.

Wat mag je bij ons verwachten?
Behalve leuke collega’s en een werkplek in een mooi Nederlands familiebedrijf, kun je rekenen op:
 • Een goed marktconform salaris
 • 24 vakantiedagen
 • 12 ATV dagen
 • Flexibele werktijden
 • Goede reiskostenvergoeding woning-werk
 • Een winstdelingsregeling
 • Collectief contract met zorgverzekering
 • Sporten met korting
 • Korting op onze mooie Leolux producten.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 24,00 p/u
Extra informatie

Heb jij interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt je sollicitatie emailen naar: [email protected] of reageer via ons Online Sollicitatieformulier (klik op button "Solliciteer nu!"). Voor vragen en meer informatie over de functie neem je contact op met Thalitha Holthuis-Winters (HR Adviseur) op nummer 077-3877211. Website: www.werkenbijleolux.nl/


Trefwoorden: Medewerker Bedrijfsbureau, Vacature, Medewerker Administratie, MBO, project administratie, Administratief medewerker, Venray, Limburg, Venlo, Roermond, ERP-systemen, Bedrijfsbureau, administratieve functie, kostprijsgegevens, stamdata, stuklijsten, metrages en normtijden, logistieke systemen, Baan IV, Infor LN

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Leolux is een dynamisch familiebedrijf met bijna 350 medewerkers, dat een belangrijke positie inneemt op de Europese markt voor designmeubelen. In de hightech fabriek van Leolux produceren echte vakmensen al meer dan tachtig jaar hoogwaardige zitmeubelen. Eigenzinnig en kleurrijk, ontworpen door internationale designers en uitgevoerd naar de persoonlijke wensen van de klant.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Administratief Medewerker in Venlo