Vacature ANIOS obesitaskliniek - regio Noord-Limburg - Venlo

Venlo

BKV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Spreekt dit jou aan?

Jij weet alles van morbide obesitas! In jouw rol als arts ben je verantwoordelijk voor de medische begeleiding en de controles van patiënten die daarmee te maken hebben.


Jouw nieuwe baan

Als basisarts in deze kliniek heb je een breed takenpakket. Tot jouw dagelijkse activiteiten behoren de volgende werkzaamheden:

Jij...

  • bewaakt de medische ontwikkelingen tijdens de trajecten van gewichtsreductie en gewichtsstabilisatie;
  • verzorgt van de diagnostiek tijdens de screening;
  • schrijft medicatie voor;
  • geeft individuele sessies en groepssessies; 
  • vraagt de resultaten en uitslagen op en die interpreteer je. Indien nodig communiceren met chirurgen;
  • functioneert als vraagbaak voor collega’s én patiënten voor specifieke medische aangelegenheden.
Jouw nieuwe werkplek

Deze internationaal groeiende organisatie is expert op het gebied van de toepassing van bariatrie. De kliniek staat binnen én buiten Nederland bekend om de zeer goede behandelresultaten, de betrokkenheid bij patiënten, de informele werksfeer en professionele aanpak. Het team van deskundige zorgprofessionals bestaat uit een arts (jij!), een psycholoog, een bewegingsdeskundige en een diëtist. 


Wat breng je mee?

Jij…

  • hebt een BIG-registratie en enkele jaren werkervaring als arts;
  • beschikt over medische kennis over obesitas, diabetes mellitus en daaraan gerelateerde ziekten en hebt affiniteit met de doelgroep;
  • bent communicatief sterk;
  • woont bij voorkeur in de ruime omgeving van Venlo (straal van maximaal 40 km).
Arbeidsvoorwaarden

Je ontvangt een contract voor minimaal 24 uur, maximaal 40 uur per week. Deze basisarts functie is ingeschaald FWG 65 (cao Ziekenhuizen). Het salaris bedraagt minimaal 3.821 tot maximaal 5.755 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt jouw nieuwe werkgever een prima pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering en goede voorzieningen op het gebied van pensioen, ziektekosten en opleiding.


Verdere informatie

Persoonlijk contact
Voor uitgebreide informatie kun je contact opnemen met Consultant Healthcare Daphne Verheijen via + 31 888 – 22 55 88 of mobiel + 31 6 – 14661563 of per mail via [email protected]

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt?
Geef je baanwensen door via de job alert. Dan ontvang je passende vacatures. 

Webinars
Regelmatig organiseren wij bij BKV verschillende webinars. Kijk op deze pagina voor het actuele aanbod van de webinars en schrijf je in! 

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.821 - € 5.755 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn BKV: al sinds 1997 hét bureau in de zorg. Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een baan en zorgorganisaties met het invullen van hun vacatures. En zo willen wij, samen met jou, de zorg in binnen- en buitenland verbeteren. Door onze jarenlange ervaring in de zorg weten wij precies wat er waar speelt. En deze kennis zetten wij graag in om jou te helpen bij jouw loopbaan of capaciteitsvraagstuk(ken). Wat kunnen we voor jou betekenen?

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures ANIOS in Venlo Bekijk alle soortgelijke vacatures