Vacature Productiemedewerker Beton - Vianen (UT)

Vianen (UT)

Westerduin Personeelsbemiddeling
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Dagelijks aan de slag met de wapening, instortvoorzieningen en afwerkingen van betonnen elementen. Dat is taak werk als productiemedewerker bij dit mooie bedrijf. Jouw nieuwe werkgever is een specialist in Prefab beton. Heb jij ervaring in een productiebedrijf en heb jij affiniteit met de techniek en/of de bouw? Laat dan snel van je horen, dan gaan wij kijken wat we voor jou kunnen betekenen! 


Over jouw nieuwe werkgever 

Jij gaat werken bij een echte specialist in prefab beton. Het bedrijf produceert slimme betonoplossingen zoals casco's, stadsinrichting, agrarische en ondergrondse oplossingen. Het bedrijf bestaat uit acht werkmaatschappijen en heeft twee eigen productielocaties in Vianen en Emmen. Jij gaat aan de slag op de locatie in Vianen. Hier werken ruim 150 medewerkers verdeeld over twee locaties. Je past bij dit bedrijf als je gemotiveerd bent, interesse en het liefste ook ervaring hebt in de bouw. Jij gaat fysiek werk niet uit de weg en hebt een flexibele instelling. Binnen het bedrijf heerst er een goede sfeer, jouw leidinggevende loopt rond op de vloer en is altijd aanspreekbaar. Alles is bespreekbaar en ze zijn altijd bereid om met je mee te denken!  


Over jouw functie als productiemedewerker 

Jouw werkdag als productiemedewerker begint om 10 uur. In de fabriek zijn de eerste wanden al gestort, met kozijn en al. Jij loopt met jouw collega's de isolatie uit en gaat vervolgens aan de slag met het purren van de naden rondom het kozijn. Op deze manier zorg je ervoor dat er geen kieren meer in de wand zitten en de woning dus straks goed geïsoleerd is. Verder snij je de randen weg zodat alles er strak uit ziet! Rond 18.30/19:00 zit jouw werkdag er weer op. Je hoeft niet veel ervaring te hebben, wel is het belangrijk dat je interesse hebt in de bouw! 


Wat bieden wij?
  • Je krijgt een salaris van €14,00 bruto per uur
  • Een reiskostenvergoeding van €0,10 per km.
  • Hier werken betekent uitzicht op een contract bij de klant! 
  • Dus werk voor de lange termijn voor 40 uur in de week
Wat vragen wij?
  • Je hebt ervaring of affiniteit in de bouw of techniek
  • Je bent gemotiveerd en beschikt over een flexibele instelling
  • Woonachtig in de omgeving van Vianen
Interesse?

Solliciteren kan op meerdere manieren. Laat hiernaast jouw gegevens achter of stuur mij een berichtje via Whatsapp. Ik ben te bereiken op het nummer 06-86807366. Hopelijk spreek ik je snel! 

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 14,00 p/u
Bedrijfsomschrijving Westerduin Personeelsbemiddeling biedt verschillende diensten aan. We hebben experts in huis die advies kunnen bieden op vraagstukken waar u zelf niet uit komt. Kunt u hulp gebruiken op het gebied van:

- Uitzenden
- Detacheren
- Werving & Selectie
- Reorganisatie & Interim Management
- HR-advisering

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Productiemedewerker in Vianen (UT)