Vacature Functioneel beheerder | Vlissingen

Vlissingen

Gemeente Vlissingen
 • Gemeente Vlissingen
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • 36 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Functioneel beheerder

Jij zorgt dat onze systemen op-en-top werken zodat de gebruikers ervan zorgeloos hun werk kunnen doen.

Als functioneel beheerder ben jij verantwoordelijk voor de continuïteit en het optimaal functioneren van onze systemen zoals: Coda, P2P (toekomst), Crescendo, Tim, Tangelo en Cognos.

Dit ga je doen
Jij bent het eerste aanspreekpunt voor alle stakeholders van de informatiesystemen. Je beantwoordt vragen, handelt incidenten af, verzorgt werkinstructies en je geeft trainingen. Met jouw analytische blik weet jij voor elk probleem een praktische oplossing te vinden.

Ook maak je rapportages en stel je menu’s, templates en formulieren samen voor verschillende applicaties. Daarnaast monitor je koppelingen, beheer je de stamdata in de systemen en houd je het informatiemodel van de systemen actueel. Daarbij zorg je ook dat de security en privacy gewaarborgd zijn en je bewaakt de SLA.

Verder ben jij verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de informatiesystemen door feedback van gebruikers te vertalen naar nieuwe functionaliteiten. Jij zorgt dat dit proces soepel verloopt. Hierin werk je nauw samen met onze informatie-adviseurs en de functioneel beheerders van gemeente Middelburg en Orionis Walcheren. Je werkt ook mee in projecten. Dit doe jij als teamspeler die mensen kan verbinden en enthousiasmeren binnen een collegiale en informele sfeer.

lees meer

Gestelde eisen
 • Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau en minimaal 3 jaren relevante werkervaring. Met een bedrijfskundige (informatica) en financiële achtergrond plus kennis en ervaring met functioneel beheer. Ervaring met BISL is daarbij een pré.
 • Je bent doelgericht en weet van aanpakken op een no-nonsens manier.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.591 p/m
Extra informatie
 • Een dienstverband van 36 uur per week (1 fte).
 • Je krijgt een tijdelijk dienstverband voor één jaar. Bij goed functioneren, zetten we na dit jaar het contract om in een vast dienstverband.
 • Een salaris van maximaal € 3.591 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (functieschaal 8, salaristabel per 1 oktober 2020). Op termijn is een salaris van maximaal € 4.048 bruto per maand bij een 36-urige werkweek in de uitloopschaal bereikbaar op basis van het functioneren.
 • Je bouwt een individueel keuzebudget op van 17,05%. Dit kun je inzetten voor extra salaris, meer vrije tijd of een fiets.
 • Je werktijden deel je zelf in met veel flexibiliteit, want een 9 tot 5-baan hoeft niet voor iedereen te werken. En voor je persoonlijke ontwikkeling doe je zelf voorstellen. Hiervoor stellen we jaarlijks een opleidingsbudget beschikbaar.
 • Een reiskostenvergoeding hoort ook bij de voorwaarden.
Solliciteer
Geef je carrière Vlissings karakter en solliciteer vóór maandag 19 juli 2021 via onze sollicitatiepagina door te klikken op de solliciteerbutton. Wil je graag meer weten over deze functie, dan kun je contact opnemen met Pim Geluk, Teamleider Informatisering & Automatisering (telefoonnummer 0118-487361). Met vragen over de procedure kun je contact opnemen met Mirjam Hendrikse, HR adviseur (telefoonnummer 06-21197338).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Functioneel Beheerder in Vlissingen