Vacature Basisarts / AIOS Bedrijfsgeneeskunde - Vlissingen

Vlissingen

WD People
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Als Basisarts maak je deel uit van een multidisciplinair team, bij een gerenommeerde en mensgerichte dienstverlener in de omgeving van Vlissingen. De organisatie richt zich op het verbeteren van duurzame inzetbaarheid van werknemers en levert dagelijks dienstverlening aan een interessante en uitgebreide klantenportefeuille en ruim 1 miljoen werknemers. De dienstverlening heeft betrekking op begeleiding bij verzuim, het voorkomen van terugval en het bevorderen van de algehele vitaliteit en is gebaseerd op feitelijk/wetenschappelijk onderzoek en wordt continu verrijkt met nieuwe kennis en inzichten. Als Basisarts en vak-enthousiasteling kom je te werken in een multidisciplinair team van absolute professionals, die elk met veel passie, vakmanschap én plezier te werk gaan. Het team bestaat uit bedrijfsartsen en -psychologen, arbeidsdeskundigen, re-integratie- en preventie-adviseurs en bedrijfsmaatschappelijk werkers.

lees meer

Gestelde eisen

Zie jij als Basisarts een enorme uitdaging in het samenwerken binnen een multidisciplinair team, jullie kennis en handen in één te slaan en samen bij te dragen aan het verlagen van verzuim, zonder daarbij het menselijke aspect uit het oog te verliezen? Heb je daarnaast de ambitie om je te specialiseren in Bedrijfsgeneeskunde? Dan ben jij de Basisarts die wij zoeken! Voor deze mooie baan als Basisarts in Vlissingen zoeken wij de volgende persoon:

  • Iemand die vanuit oprechte interesse en oog voor De Mens achter de klant en werknemers te werk gaat en hen adviseert over werk en vitaliteit;
  • Iemand die snel z’n weg vindt in de wereld van bedrijfsgeneeskunde, zich hierin wilt specialiseren en Bedrijfsarts wilt worden;
  • Je beschikt over een afgeronde opleiding Geneeskunde en bent geregistreerd Basisarts.

Meer vacatures in Zeeland? Ga naar: https://www.wdpeople.nl/alle-vacatures/provincie/zeeland/.

WD People streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.250 - € 3.750 p/m
Extra informatie

Solliciteer op deze mooie job als Basisarts in Vlissingen en ontvang:

  • Een salaris tussen € 3250 en €3750, afhankelijk van het werkverleden;
  • De mogelijkheid op korte termijn je specialisatie te volbrengen en door te groeien naar de functie Bedrijfsarts!
  • Samenwerking met mede-vak-enthousiastelingen, binnen een multidisciplinair team van de allerbeste professionals.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Als Basisarts kom je te werken bij een dienstverlener in de omgeving van Vlissingen. Als werkgever staat de organisatie zeer goed te boek. Dit heeft men bereikt door onder andere het aanbieden van in- en externe opleidingen vanuit het eigen opleidingsinstituut. Jouw potentieel nieuwe werkgever beschikt daarnaast over een eigen R&D afdeling: vanuit een focus op innovatie en specialisatie voert men uiteenlopende onderzoeken uit; wetenschap en innovatie zit hen in de genen. Als werkgever vindt men het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen en er wordt sterk geïnvesteerd in verdere professionele ontwikkeling. Zo biedt men een kwaliteitsprogramma aan, waarmee iedere (basis-)arts optimaal wordt ondersteund én uitgedaagd.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Basisarts in Vlissingen Bekijk alle soortgelijke vacatures