Vacature Calculator - Verkoper - Vroomshoop

Vroomshoop

Headhuntersteam
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Bedrijfsprofiel

Al ruim 100 jaar is deze opdrachtgever actief in de bouw. Deze bouwer richt zich voornamelijk op de luxe woningbouw dan wel de villabouw. De afgelopen jaren is reeds merkbaar dat de organisatie van enkel uitvoerend bouwbedrijf aan het transformeren is naar een meer sturende en adviserende organisatie. Vanuit 1-op-1 projecten of op schrijving realiseren zij toonaangevende woningbouwprojecten, voornamelijk in het Oosten van het land. Onderscheidend vermogen van deze organisatie is het feit dat zij niet werken met een concept, maar maatwerk bieden aan haar klanten. 


Bedrijfscultuur

Deze opdrachtgever omschrijft zichzelf als een lerende en ontwikkelende organisatie waarbij de medewerker centraal staat. De eigen ontwikkeling van de medewerkers zie je terug in het personeelsbeleid. Zo zijn er collega's die vanaf een stage de organisatie in zijn gegroeid en na het behalenv an de studie zijn blijven werken. Binnen de organisatie wordt resultaatverantwoordelijk gestimuleerd.

Als Calculator - Verkoper denk jij mee met de klant en adviseer je hen gedurende het verkoopproces t/m de daadwerkelijke oplevering. Dit doe jij niet alleen telefonisch maar ook door (potentiële) klanten zelf te bezoeken. Verder ben je verantwoordelijk voor het (projectmatig) opstellen van calculaties en offertes. Nadat je offertes hebt weten om te zetten in een opdracht, verwerk en begeleid je het project van de klant. Bijbehorende taken bestaan uit het aanvragen van offertes bij leveranciers en onderaannemers, het bepalen van hoeveelheden, het opstellen van de begroting en het inschatten van normen. Je bewaakt hierbij de planning van zowel de leveranciers als de klanten, zodat de toelevering probleemloos verloopt. Je herkent vroegtijdig eventuele knelpunten en bespreekt deze met klant en leverancier. Je bent de spil in de communicatie tussen beide partijen en zorgt voor een goede onderlinge coördinatie. Na de levering zorg je voor de juiste afhandeling van de facturen. 


Functie eisen
  • Afgeronde MBO Bouwkunde.
  • Ervaring met AutoCad. 

Competenties 

  • Nauwkeuring, accuraat en analytisch.
  • Teamspeler, communciatief en sociaal.
  • Praktijkgericht, vakbekwaam en kwaliteitgericht. 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Headhuntersteam houdt zich al sinds 1998 bezig met het werven & selecteren, hunten en detacheren van getalenteerde technische, finance en management kandidaten op HBO en Academisch niveau ! Wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd en ingeschreven bij SNA.

Ontstaan in Groningen vanuit de gedachte dat werken leuk moet zijn. Een open deur ? Vanzelfsprekend ! Toch geloven wij hier in. Doen waar je goed in bent en hier plezier aan beleven. Leidend hierin is luisteren naar de wensen van onze kandidaten en opdrachtgevers. Onze Noordelijke nuchterheid zit in ons DNA. Met anderen woorden : duidelijk zijn, afspraken nakomen, hard werken en last but not least "JA" we zijn wat eigenwijs.

Inmiddels doorgegroeid naar een organisatie met 6 kantoren in Nederland. Groei ontstaat vanuit ambities en ergens goed in willen zijn. Niet vanuit een gedachte de grootste te willen worden maar wel de beste. Dagelijks willen wij het verschil maken.

Als intermediair houden wij ons dagelijks bezig met de ideale match tussen enerzijds de ambities en mogelijkheden van onze kandidaten en anderzijds de specifieke eisen die onze opdrachtgever aan een bepaalde vacature heeft gesteld.

Headhuntersteam heeft vestigingen in: Amsterdam; Rotterdam; Groningen; Leeuwarden; Eindhoven en Zwolle.

lees meer

Contactpersoon Gaby Bres
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Calculator in Vroomshoop