Vacature Beginnend CV-ketel Monteur met BBL-opleiding - Vught

Vught

Talent4Service
 • Talent4Service Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Junior niveau
 • Detachering / Vast contract
 • 38 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Op zoek naar een uitdagende, duurzame baan in de techniek? Wij leiden je graag volledig op tot een Monteur in de Installatietechniek. Het enige wat wij van jou vragen is motivatie en leergierigheid!

Wat ga je doen?
Als Beginnend Monteur in de Installatietechniek ben jij elke dag op pad en verricht je  montage, installatie, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden onder toezicht en begeleiding van een ervaren monteur.

Het vak leren wij jou! Zodra je bent aangenomen volg je een 5-daagse training waarin je kennis maakt met het vak en basistheorie. Daarna ga je meewerken met een ervaren monteur. Zo ervaar jij het échte werk in het veld. 

Gaat dit allemaal goed? Dan mag jij gaan starten met het volgen van een BBL-opleiding op MBO 2 niveau. Deze opleiding duurt één jaar en wordt door ons betaald. Per week ben je 4 dagen aan het werk en 1 dag in de week heb je les op school. Samen met jouw collega's volg je deze opleiding op het ROC in Tilburg. Vervolgens pas je al jouw nieuwe kennis direct toe in de praktijk!

Hoe jouw werkdag er uit ziet?
Als Beginnend Monteur in de Installatietechniek heb je een afwisselde baan. Je komt bij verschillende klanten en assisteert de ervaren monteur bij het installeren en onderhouden van de verwarmingsinstallatie, zodat zij weer kunnen genieten van een comfortabel binnenklimaat. Hierbij kun je denken aan het aanleggen van leidingwerk en het op de juiste wijze en volgens voorschriften installeren en onderhouden van het toestel.

Wat krijg je?
Zowel onze opdrachtgever als wij bieden je een duurzame baan. Na afronding van de BBL-opleiding neemt onze opdrachtgever je graag in dienst! Heb je de ambitie om verder te leren? Dan leiden wij je graag op tot niveau 3 monteur.

Bovendien krijg je:
 • Een bruto maandsalaris van €2139,02
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
 • Doorgroeimogelijkheden en persoonlijke begeleiding
 • Een gereedschap set, telefoon ter beschikking (na verloop van tijd een eigen werkbus)
 • En vooral: een baan met toekomstperspectief!
Voor 50-plussers, Wajongers en kandidaten met een uitkering
Voor deze functie zijn wij bij voorkeur op zoek naar kandidaten met een uitkeringsachtergrond. Het maakt niet uit of je jong of oud bent. Talent4Service heeft als missie om juist deze kandidaten naar werk te begeleiden. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het bemiddelen van mensen die een uitkering ontvangen zoals een WW-, bijstands-, Wajong- of andere uitkering. Bij meerdere sollicitanten met vergelijkbare kwaliteiten krijgen kandidaten uit deze doelgroepen dus de voorkeur om voor te stellen aan deze opdrachtgever.

Meer weten?
Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met een van onze recruiters via 085 – 0202 060.

lees meer

Gestelde eisen Wat vragen wij van je?
Om aan de slag te gaan als Monteur in de Installatietechniek is het niet nodig om een opleiding te hebben behaald. Het enige wat wij van jou verwachten is dat je leergierig en gemotiveerd bent en dat je ontzettend veel zin hebt in jouw nieuwe carrière.

En verder:
 • Spreek en schrijf je goed Nederlands
 • Heb je een flexibele instelling
 • Ben je in bezit van rijbewijs B en eigen vervoer
 • Beschik je over een VCA certificaat óf ben je bereid deze te behalen
 • Woon je maximaal 40 KM van Oss

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 2.139 p/m
Bedrijfsomschrijving De mensen die elke dag zorgen voor die juiste klantbeleving zijn het visitekaartje van uw organisatie. Logisch dus dat u alleen de besten wilt. Gemotiveerde, goed opgeleide mensen. Maar wel tegen de laagst mogelijke kosten en met een lage uitstroom, uiteraard. Daarnaast zoekt u naar de beste invulling van uw MVO-beleid. U wilt met uw organisatie immers graag een bijdrage leveren aan de maatschappij. Talent4Service helpt u om deze doelen – goede mensen, lage kosten, lage uitstroom, maatschappelijke betrokkenheid – te realiseren.

lees meer

Contactpersoon Morena Spierings
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Medewerker Techniek in Vught