Vacature Customer Service Wegtransport UK Verkeer omgeving Nijmegen - Wijchen

Wijchen

Syntax Oss
  • Syntax Oss
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Accuraat blijven werken ook als het hectisch wordt dan zoek ik jou voor Huisman Delivers in Wijchen.

Functie
De Senior Customer Service medewerker is verantwoordelijk voor de aanname van de order, de verwerking ervan door de transportplanning en de communicatie naar de klant en/of haar klanten.
Dit doe je op zodanige manier dat je de interne organisatie zo beweegt, dat de klant met een glimlach zijn factuur betaalt. Je draagt zorg voor een adequate vastlegging van de klant-eisen en wensen, ziet toe op naleving hiervan en stelt waar nodig de klant pro actief op de hoogte over afwijkingen. 

 

lees meer

Gestelde eisen Functie eisen
Om deze functie adequaat uit te kunnen voeren voldoe je aan onderstaande eisen en competenties:
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als Customer Service Medewerker in transportomgeving, bent klantgericht, en kan makkelijk multi tasken (Een diploma op minimaal MBO Niveau strekt tot aanbeveling);
  • Je spreekt de taal van de klant (Nederlands, Engels zijn een must, vakjargon wordt gewaardeerd;
  • Je bent in staat om anderen te overtuigen, werkt accuraat, en klantbeleving is jouw middelste naam;
  • Je commerciële inslag blijkt uit successen uit het verleden die je direct paraat hebt.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Handig om te kunnen: Duits, Frans, Spaans
Salarisinformatie Bruto € 2.100 - € 2.900 p/m

Op basis van ervaring en commercieel netwerk volgt inschaling in het loonhuis
Aantal uur per week 40 uur
Tussen de 32 en 40 uur is bespreekbaar
Extra informatie Wat heeft onze opdrachtgever te bieden
Huisman ademt familie uit. Kleinschalig bedrijf waar men elkaar goed kent, met de kansen van een groot bedrijf. Degene die zijn nek uitsteekt krijgt kansen. Er wordt gewerkt op basis van competenties, en de arbeidsvoorwaarden worden ingepast binnen het gangbare binnen de sector, waarbij je leeftijd, ervaring en commerciële netwerk uiteraard van belang zijn. De directeur eigenaar is zeer betrokken, kent je persoonlijk en je spreekt hem met grote regelmaat over werkzaken en zaken daarbuiten.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Organisatie
Huisman Delivers is een middelgrote logistieke dienstverlener met transport en logistieke oplossingen voor haar klanten, met name gericht op United Kingdom en Ierland. Met eigen warehousing in Nederland en in Groot Brittannië kunnen ze vrijwel elke maatwerkoplossing leveren. Hoge kwaliteit, door op tijd en volledig te leveren, liefst met niet alledaagse afmetingen van de lading, is de toegevoegde waarde van deze organisatie, waarbij kenmerkend is dat er op competenties van mensen gestuurd wordt. Een fijne club mensen met hoge gedrevenheid om het beste uit de organisatie naar voren te brengen om de klant maximaal te bedienen. Door een recente overname van Huisman door DFDS is het bedrijf onderdeel geworden van een groter logistiek netwerk.

lees meer

Contactpersoon Rob Hermes
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Customer Service Medewerker in Wijchen