Vacature Koerier - Woerden

Woerden

Timing Uitzendbureau
  • Timing Uitzendbureau Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 6 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Ben jij op zoek naar een baan die je perfect kunt combineren met je studie? Dan zit je hier goed.
Voor Dasko zijn wij op zoek naar enthousiaste bezorgers van boodschappen.
De vestiging in Woerden is altijd je vertrekpunt, hier staan alle bezorgbussen klaar om de boodschappen te vervoeren. De boodschappen zitten al in kratten, dus je hoeft niet de kratten samen te stellen.
Je start de bus en begint aan je route. Je werkdag bestaat uit 1 rit en deze rit duurt tussen de 5 á 6 uur. De rit kan in de ochtend of in de middag/avond plaats vinden. Hierdoor kun je het werk ook perfect voor of na bijvoorbeeld school doen.
Vanuit de vestiging in Woerden bedienen zij een groot deel van de regio. Het kan dus zomaar zijn dat je de boodschappen in je eigen straat moet bezorgen, hoe leuk is dat?
Het aantal klanten waarbij je moet bezorgen is natuurlijk afhankelijk van het aantal bestellingen die er zijn gedaan, maar we verzekeren je dat geen dag hetzelfde zal zijn en je ontmoet elke dag weer nieuwe mensen. Interesse? Wacht niet langer en solliciteer direct via de button! - Je krijgt een goed salaris van €11,80 bruto per uur. En dit is zonder eventuele toeslagen;
- Een team met gezellige collega's;
- Een baan waarbij je veel nieuwe mensen zal ontmoeten;
- Een werkplek waarbij je naar je eigen muziek kunt luisteren;
- Wekelijks wordt er door de planning een rooster gemaakt waarin zoveel als mogelijk rekening wordt gehouden met jouw beschikbaarheid. Dus de perfecte bijbaan met veel vrijheid! - Je moet minimaal 1 jaar in het bezit zijn van rijbewijs B. Een rijtest maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces;
- Minimale beschikbaarheid is 3 diensten per week;
- Woonachtig in of rondom Woerden;
- Je moet een kratje bier kunnen tillen;
- Je bent klantvriendelijk en sociaal, jij bent namelijk het gezicht van Dasko als Albert Heijn Online! Dasko bezorgt voor Albert Heijn Online, de boodschappen bij de klant thuis. De busjes zijn in de regio onmisbaar en je hebt ze vast wel eens zien rijden. Vanuit de vestiging in Woerden bedienen zij een groot deel van de regio.
Het succes van dit bedrijf, dat ben jij. Jij bezorgt namelijk de boodschappen bij de klanten tot aan de deur.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 11,80 p/u
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Koerier in Woerden