Vacature Planner Wegenwacht - Wolfheze

Wolfheze

Timing Uitzendbureau
  • Timing Uitzendbureau Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Vast contract
  • 32 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Binnen de afdeling Dispatch werk je in teamverband en in roosterdienst (vroege diensten, dagdiensten, late diensten en nachtdiensten, om het weekend werken en 50% van de feestdagen.

- Afhandelen van calimiteiten
- Je hebt regelmatig contact met zowel interne als externe contacten
- Proactief formuleer je verbetervoorstellen en pakt deze ook op
- Monitoren en waar nodig bijsturen van het automatisch plansysteem
- Actieve bijdrage aan de dag start

Het is een uitdagende functie waarbij je snel en analytisch moet schakelen. Je moet je voorstellen dat er enerzijds ergens een auto met pech langs de snelweg staat op een gevaarlijke plek en dus snel geholpen moet worden terwijl er ergens anders een auto op slot staat met een huisdier er in en het is 30 graden. Wie stuur je het eerst en waar naar toe?

Het plannen gebeurt 80-85% automatisch bij Dispatch via een uniek systeem. Het systeem houdt echter geen rekening met files, sneeuw, ongelukken, et cetera waardoor vertraging kan oplopen. Daarom zoeken wij een planner die het systeem kan monitoren op kwaliteit. Daarnaast kan je snel anticiperen op verandering en prioriteit bepalen.

De complexiteit van de functie zit verder in de verschillende voertuigen en diensten: betreft het een fiets, auto of motor met pech en stuur je hiervoor een fiets, een multifunctioneel voertuig, een voertuig voor verkeerd tanken of accuservice voor reparatie. Welke wegenwacht is beschikbaar, op welke locatie en laat je iemand iets langer wachten of kan je iets omzetten? Daarnaast onderneem jij initiatieven die gericht zijn op het optimaliseren van het planningsproces. Gelukkig krijg jij uitstekende "on the job" begeleiding in de eerste 6 weken. - Bruto maandsalaris tussen €2115 en €3526 op basis van een fulltime contract
- Onregelmatigheidstoeslag tussen 10% en 20%
- Woon- weg verkeervergoeding 0,15 cent voor fietsen/lopen, 100% vergoeding OV tweede klas en 0,10 cent per km met de auto (met een maximum van 40 km enkele reis. - MBO + werk en denk niveau
- Goed in bepalen van prioriteit
- Ervaring met LEAN is een pre
- Goede mondelinge communicatieve vaardigheden
- Sociaal vaardig en een klantgerichte instelling
- Je hebt er geen problemen mee in roosterdienst te werken Per jaar lost de ANWB Wegenwacht 1250.000 pechgevallen op. En elke dag staan er door heel Nederland gemiddeld 350 wegenwachters paraat om mensen te helpen met starten, het vervangen van accu's of banden, het repareren van dynamo's en veel, heel veel andere technische ongemakken.

Planning Dispatch is onderdeel van de Wegenwacht en regelt de toekenning van de incidenten aan de Wegenwachten. De samenwerking is gericht op het zo efficient mogelijk te laten verlopen van de dienstverlening naar onze leden. Een van de uitdagingen van Dispatch is om de juiste hulpverlening volgens de juiste kwaliteit naar het juiste incident te krijgen. Dit vraagt om een goede samenwerking tussen Dispatch en de Wegenwacht, oog voor de efficiency en tevens een scherpe klantfocus.

Je werkt in een dynamische 24 uurs omgeving waar geen dag hetzelfde is. Binnen Dispatch werk je in teamverband en roosterdienst (Vroege diensten, dagdiensten, late diensten en nachtdiensten, om het weekend werken en 50% van de feestdagen) samen met de ondersteuners planning, planners en een coordinator planning.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.115 - € 3.526 p/m
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Scheduler in Wolfheze