Vacature Begeleider en Kernbewoner Beschermd Wonen - Workum

Workum

Stichting Hotel de Hoop
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature We zoeken een derde stel/gezin dat ons komt versterken. Met twee andere stellen bied je een beschermde plek voor vier meewoners die met onze steun weer zelfstandig in het leven proberen te gaan staan. We wonen met elkaar in een voormalig schoolgebouw met gezamenlijke ruimtes én voor elk stel/gezin ook een eigen appartement. Aan de rand van het toeristische centrum van Workum en met fantastisch uitzicht over de weilanden.

Als begeleider bied je dagelijkse ondersteuning aan meewoners; individueel en in groepsverband. Je geeft een praktisch voorbeeld van hoe je je leven kan leiden en vervult een mentorrol voor één of meerdere meewoners. Om beurten zorg je samen met de meewoners voor een ontbijt en schone kamer voor onze B&B-gasten. Je zorgt samen met de andere twee mentoren en hun partners voor een gezonde balans tussen wonen en werken.

lees meer

Gestelde eisen · een relevante MBO/HBO-opleiding hebt;
· hart voor mensen hebt;
· actief christen bent;
· een positieve instelling hebt;
· je flexibel bent en goed kan communiceren; en
· partner (evt. naast eigen werk) betrokken is bij de groep

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 1.288 - € 2.576 p/m

CAO Sociaal Werk
Extra informatie · een bijzondere combinatie van wonen én werken
· een warme omgeving met heel diverse mensen
· een prachtige woonplek
· een salaris van max. € 3.864 bruto p/m bij fulltime dienstverband (CAO Sociaal Werk)

Verlangen jullie er net als wij naar om je geloof handen en voeten te geven. Voldoe je aan wat wij van je verwachten, dan zijn jullie misschien wel het stel dat wij zoeken om ons ‘hotel’ compleet te maken! Wij zien uit naar jullie reactie!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Samen met de meewoners vormen we Stichting Hotel de Hoop. We willen niet alleen leven uit geloof maar dat ook door ons handelen invullen. We bieden begeleiding en een beschermde woonplek voor mensen die een steuntje nodig hebben. Onze meewoners blijven gemiddeld één tot max. twee jaar bij ons. Ons doel is dat de meewoners dan weer zelfstandig of met begeleiding op meer afstand verder kunnen. We geloven in kleinschalige zorg die werkt vanuit het principe ‘naast de ander staan’. Naast de zorg bieden we vier B&B kamers.

lees meer

Contactpersoon Maarten van den Berg
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Begeleider in Workum Bekijk alle soortgelijke vacatures