Vacature Vrachtwagenchauffeur CE, tijdelijk - Wormerveer

Wormerveer

Tempo-Team
 • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
 • LBO / VMBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Heb jij als trailerchauffeur dit jaar wat tijd over in juli en augustus? Kun jij wel wat extra inkomsten gebruiken voor die verre vakantie wanneer dat weer mogelijk is? Solliciteer dan nu op deze tijdelijke vacature in Wormerveer!

Wat bieden wij jou
 • Goed salaris tussen de € 14,20 en € 15,36 per uur
 • Mogelijkheid om paar weken extra te werken
 • Weekenden vrij
 • Leuke collega's en een goede werksfeer
 • Goed te bereiken locatie
Wie ben jij
 • Jij bent in bezit van rijbewijs CE, aangevuld met Code 95 en een bestuurderskaart;
 • jij bent in ieder geval beschikbaar tussen 19 juli en 13 augustus;
 • jij bent fysiek in orde;
 • jij spreekt goed Nederlands.
Wat ga je doen

Vanaf 19 juli, of vanaf 12 juli, als jij dan al beschikbaar bent, kun jij als vrachtwagenchauffeur voor een korte periode lekker veel uren maken bij een leuke organisatie. Je gaat door heel Nederland rijden, van maandag tot en met vrijdag. Je starttijden zijn tussen 05 en 06.00 uur, en per dag werk je zo'n 10 tot 12 uur. Gemiddeld heb je 3 tot 8 stops per dag en je vervoert zowel pallets als rolcontainers. In de weekenden ben je lekker vrij. Uiteraard krijg jij je overuren op 130% uitbetaald. Kun je even lekker door sparen voor die reis naar Canada volgend jaar. Of was het nu Amerika? Je kunt tot 13 augustus aan de slag. Maar ben jij nog een paar weken extra beschikbaar? Dan kun je eventueel verlengen met maximaal 4 weken.

Waar ga je werken

Jij gaat werken bij een logistieke dienstverlener die een breed scala aan diensten heeft, waardoor ze in nagenoeg elke wens van de klant kunnen voorzien.

Jij werkt als vrachtwagenchauffeur via Tempo Team Transport. Dat betekent elke week een salaris dat klopt. Jij krijgt 3 enthousiaste, open contactpersonen bij wie je terecht kunt met al je vragen, maar ook gewoon voor een kletspraatje of wat informatie. Wij kijken ernaar uit jou als vrachtwagenchauffeur in ons team te mogen verwelkomen.

Sollicitatie

Reken jij jezelf al rijk na het lezen van deze vacature als vrachtwagenchauffeur? Solliciteer dan nu, en grijp je kans! Vergeet niet jouw CV en motivatie mee te sturen. Vragen? Bel, app of mail dan gerust even!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Vrachtwagen aanhanger (CE)
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Vrachtwagenchauffeur CE in Wormerveer