Vacature Servicemonteur installatietechniek - Wormerveer

Wormerveer

PD personeel
 • PD personeel Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Detachering / Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Hier begint jouw toekomst als Servicemonteur installatietechniek

Haal jij plezier uit het helpen van een ander. Houd je van om met je handen te werken en ben je servicegericht? Heb je daarnaast kennis van verwarming-, luchtbehandeling en koelinstallaties? Dan is dit de functie voor jou!

Waar werk je aan

Als Servicemonteur installatietechniek ben jij verantwoordelijk voor het aanleggen en onderhouden van verwarming-, luchtbehandeling en koelinstallaties voor zowel industrie als utiliteit. Zo ga je preventief onderhoud plegen aan gebouwgebonden installaties. Samen met de werkvoorbereider kijk jij wat de beste oplossing voor de klant is.
 

Waarop kun je rekenen

Voor de functie servicemonteur installatie in Wormerveer kun je rekenen op een passend salaris, ingeschaald op basis van je leeftijd, ervaring en opleidingsniveau. Ook al ben je gedetacheerd via PD personeel, je rechten zijn gelijk aan die van je collega’s.

 • Een passend salaris afhankelijk van je ervaring en leeftijd;
 • CAO klein metaal;
 • 25 vakantiedagen;
 • 13 ADV dagen.

Hier worden wij enthousiast van

 • Je hebt een afgeronde mbo installatietechniek opleiding;
 • Je communiceert helder en transparant;
 • Je bent in staat te schakelen tussen diverse aandachtsgebieden;
 • Je bent oplossingsgericht.

Hier ben je op je best als Servicemonteur installatietechniek

Onze opdrachtgever vindt jou welzijn belangrijk. Wanneer jij goed voelt dat voelen zij dat ook. Om jouw welzijn te bevorderen stimuleren zij je om je verder te ontwikkelen middels cursussen en opdelingen. 
Wil je minder uren per week werken is dat ook prima. In deze organisatie wordt er echt naar je geluisterd. 

Hier kun je solliciteren

Ben jij de servicemonteur installatietechniek die onze opdrachtgever zoekt? Laat het ons weten! Je CV mag per email verzonden worden naar [email protected] Je kunt ook via de website reageren of een Whatsapp sturen naar 06-30330091. Dat geldt ook voor vragen over de functie. Ik neem dan binnen enkele werkdagen contact met je op.

Waar kom je te werken

Als je interesse hebt in deze functie, kom je in dienst bij PD personeel. Wij detacheren je dan bij de opdrachtgever en zorgen dat je daar dezelfde rechten krijgt als je toekomstige collega’s. PD personeel is hét technisch detacheringsbureau waar je interessante opdrachten, projecten en opdrachtgevers vindt. Wat je over ons moet weten? We zijn een nuchter, praktisch bedrijf. Onze hechte teams werken op de locaties Alkmaar, Amersfoort en Breda.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Als technicus heb je de luxe dat je kunt kiezen uit veel vacatures. Maar hoe weet je of je de juiste keuze maakt? Door een afspraak te maken met PD personeel. Kandidaten die via ons zijn geplaatst, noemen ons zorgzaam en warm. Daar zijn we trots op. We werken met ervaren en bevlogen accountmanagers en recruiters die hun uiterste best doen om een werkplek te vinden waar jij het beste tot je recht komt.

Bij het vinden van een passende werkplek kijken we als technisch detacheringsbureau niet alleen naar wat je hebt gedaan, maar ook naar wie je bent en bij welk bedrijf jij met plezier naar je werk gaat. Nu, en in de toekomst. En als we eenmaal een plek hebben gevonden, houden we je in de gaten. We komen op de koffie bij je nieuwe werkgever en

lees meer

Contactpersoon PD personeel
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Monteur Installatietechniek in Wormerveer