Vacature .NET Developer - Wormerveer

Wormerveer

Star Apple
  • Star Apple Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Voor een leuke partner in de omgeving Noord-Holland, ben ik op zoek naar een leuke pragmatische ontwikkelaar. Ben jij een ontwikkelaar die graag meedenkt in processen en daarbij automatisering goed weet toe te passen, dan pas jij goed binnen deze gedreven team van 7 man wat bestaat uit ontwikkelaars en een tester. Er gaat een kritische blik over elk stukje geschreven software, dit omdat kwaliteit erg belangrijk is voor een organisatie als deze. Dit is een organisatie die keer op keer de innovatieve kant op zoekt om hun product te verbeteren en daarbij verliezen ze geen moment hun kwaliteit uit het oog.


Functie

Dit is een organisatie die zich begeeft in de e-Herkenning zij zijn een van de weinige die hierin een portaal kunnen en mogen verschaffen voor de gemeentes van Nederland. Je gaat sparren met je collega’s om samen de software te creëren, implementeren, onderhouden en verbeteren. Je bent proactief ingesteld en niet bang om zelfstandig werk op te pakken zowel te creëren. Verder ben je met het team verantwoordelijk voor het migreren van de huidige dat naar hun nieuwe zelf ontwikkelde omgeving.
Technology stack : C# .NET | MVC | Webapi’s | XML | ASP.NET |


Eisen

– minimaal 3 jaar werkervaring
– minimaal MBO werk- en denkniveau
– Kennis van bovenstaande stack
– Creatieve geest
– Passie voor kwaliteit


Aanbod

– € 3500 – € 5000
– 25 vakantiedagen
– Reiskostenvergoeding
– Pensioenregeling
-Trainingsbudget
-Teamuitjes

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.500 - € 5.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Een brug slaan tussen aanbod van en vraag naar uiterst specifieke IT-specialisten, dat is Starapple in één zin.

We koppelen IT-specialisten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging of een volgende stap in hun carrière aan ambitieuze bedrijven. Dat doen we sinds 2008, en inmiddels hebben we stevig naam gemaakt binnen de Nederlandse IT-markt.

We werken vanuit een mooie plek in Den Haag met een bevlogen team van servicegerichte recruitment consultants die elk een eigen expertiseveld en regio hebben. Van daaruit begeleiden ze kandidaten in het traject richting een nieuwe uitdaging.

lees meer

Contactpersoon Hugo Verbruggen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Wormerveer Bekijk alle soortgelijke vacatures