Vacature Monteur - Zelhem

Zelhem

In Person Doetinchem
  • In Person Doetinchem
  • MBO of hoger
  • Vast contract
  • Fulltime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Over de organisatie
Een allround specialist in melkvetproducten. Ook maken ze levensmiddelen voor de consumenten sector, zoals 3D boterfiguren die met name rond kerst en pasen verkrijgbaar zijn in supermarkten door heel Europa. Het bedrijf is marktleider in Nederland en verkopen de producten over de hele wereld.
Over de functie
Ben jij op zoek naar een uitdagende baan op de afdeling technische dienst? Lijkt het jouw een uitdaging om bij een productiebedrijf te werken die zich richt op de productie van levensmiddelen die over de hele wereld worden geëxporteerd?
Als monteur kom je te werken in een gemotiveerd team die bestaat uit vier allround monteurs die werkzaam zijn op de afdeling technische dienst. Samen met het team zorg je ervoor dat alle hypermoderne machines blijven draaien die voorzien zijn van de nieuwste technologieën. Daarnaast voer je (preventief) onderhoud uit en los jij storingen op (mechanisch &elektrotechnisch).
Wat wij vragen
Je hebt een technische MBO opleiding succesvol afgerond.
Je bent elektronisch en mechanisch goed onderlegd.
Wat wij bieden
Een fulltime baan voor de lange termijn met goede arbeidsvoorwaarden. Waarbij je ingeschaald wordt op basis van jouw kennis en vaardigheden. Je gaat in 2 ploegen werken met de daarbijbehorende ploegentoeslag. Je gaat werken in een gemotiveerd team bij een grote speler die haar producten verspreidt over meer dan 50 landen ter wereld. Jouw werkplek is een nieuwe, gemoderniseerde fabriek.

Wil jij deze uitdaging aangaan? --> [email protected] | 0314-333901Contactgegevens
In Person Doetinchem
Terborgseweg 45a
7001GN DOETINCHEM

Telefoon: 0314-33 39 01
Email: [email protected]

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Monteur in Zelhem