Vacature Klantenservice Medewerker Woonwinkel - Zoetermeer

Zoetermeer

Callega Klantcontact Recruitment
  • Callega Klantcontact Recruitment Bedrijfsprofiel
  • Junior niveau
  • Bijbaan / Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Op zoek naar een flexibele bijbaan als klantenservice medewerker in Zoetermeer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze opdrachtgever, een callcenter in Zoetermeer, zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste klantenservice-medewerkers voor een bekende Zweedse woonwinkel. Als klantenservice medewerker ben je werkzaam op de inkomende telefoonlijn. Je helpt klanten met allerlei vragen over bestellingen, facturen, levertijd, etc. Als klantenservice medewerker weet je elke klant van de juiste antwoorden te voorzien. Samen met je collega's ben je elke dag bezig om de klanttevredenheid hoog te houden. 

Voordat je van start gaat krijg je overdag een betaalde online training van 10 dagen aangeboden waarin je alles geleerd wordt over wat je kan verwachten en hoe je daar als klantenservice medewerker mee om moet gaan. Daarna word je 10 dagen ingewerkt in Zoetermeer en ga je daarna, uiteraard met de juiste begeleiding, vanuit Zoetermeer en vanuit huis werken.

Wij zijn voor deze functie als klantenservice-medewerker op zoek naar kandidaten met een prettige telefoonstem, uitstekende communicatieve vaardigheden en de drive om de klanttevredenheid naar een hoger niveau te tillen. Je bent in staat om snel te schakelen tussen verschillende computersystemen om de klant van de juiste antwoorden te voorzien. Computervaardigheid is een belangrijke functie-eis voor deze vacature. Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar voor deze functie.

De werktijden zijn momenteel van 08:00u tot 17:30, maar binnenkort zijn wij ook s'avonds geopend tot 21:00u. We vragen daarom vijf avonden beschikbaarheid, of drie avonden en de zaterdag. Beschikbaarheid wil niet zeggen dat je elke avond moet werken, maar als wij weten dat je beschikbaar bent kunnen wij de planning flexibel houden. 

Wij bieden jou het volgende:

  • een basis-salaris van € 9,87 per uur en onder de 21 jaar € 8,05 per uur;
  • direct een 7 maanden-contract en na 1 jaar een vast contract dus zekerheid;
  • parttime of fulltime met flexibele werktijden tussen 08:00 - 21:00 uur (momenteel nog tot 18:00 uur) en op zaterdag van 09:00 - 18:00 uur;
  • door COVID-19 nu volledig vanuit huis;
  • een baan die goed staat op je cv en waar je veel van gaat leren op het gebied van communicatie;
  • je komt direct in dienst bij onze opdrachtgever en werkt dus niet op uitzendbasis.

Solliciteren

Ben jij enthousiast na het lezen van deze vacature? Zolang deze vacature online staat is het mogelijk om hier op te reageren. Nadat je hebt gesolliciteerd streven wij ernaar om binnen één werkdag telefonisch contact met je op te nemen. Er zal telefonisch contact met je worden opgenomen om de vacature te bespreken en bij geschiktheid een sollicitatiegesprek in te plannen. Mocht je nog vragen hebben over deze vacature dan kan je mailen naar [email protected] of telefonisch contact opnemen met Jesse van den Berg (Recruiter) via (06) 43 06 24 78.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 9,87 p/u
Bedrijfsomschrijving Callega Klantcontact Recruitment is een recruitmentbureau met als missie om sollicitanten en werkgevers in de callcenter- en klantcontactbranche zo snel en efficiënt mogelijk bij elkaar te brengen. Wij zijn recruitmentpartner voor bedrijven in Nederland met openstaande vacatures waarbij klantcontact een belangrijke rol speelt. Wij zijn niet regionaal gebonden en kunnen door heel Nederland bedrijven ondersteunen met het invullen van openstaande vacatures. Hoe wij dat voor elkaar krijgen? Door geen dure kantoren te hebben, maar recruiters die op locatie de sollicitatiegesprekken voeren. Dit maakt ons flexibel, zorgt voor een efficiënte samenwerking en een vlot wervingsproces.

Met een efficiënt wervingsproces en geen onnodige bijzaken, zijn wij in staat om een snelle match te maken tussen onze sollicitanten en onze opdrachtgevers. Kortom, ben jij op zoek naar werk en wil je het liefst zo snel mogelijk starten? Kijk dan bij onze vacatures en solliciteer!

lees meer

Contactpersoon Callega Klantcontact Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Klantenservice Medewerker in Zoetermeer