Vacature Schilder - Zoetermeer

Zoetermeer

SchilderMeesters
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Het bedrijf

Je komt te werken bij een klein en gezellig schildersbedrijf. Zij voeren binnen- en buitenschilderwerk uit. Daarnaast zijn zij ook vaardig in wandafwerking en het geven van kleuradvies. Ze voeren hun werkzaamheden veelal voor bedrijfspanden en particulieren woningen uit. Dit doen zij altijd in de nabije omgeving van Rokkeveen.

De baan

Binnen de functie van schilder wordt van je verwacht dat je een net en representatief voorkomen hebt. Je moet goed kunnen communiceren met klanten en hen kunnen uitleggen wat er die dag gaat gebeuren en hoeveel tijd de werkzaamheden in beslag gaan nemen. Daarnaast hoor je natuurlijk bekend te zijn met de gebruikelijke schildermethodes en kun je deze aan klant voorleggen. Je werkt altijd van het begin tot het eind op één project en je wordt er niet tussentijds afgehaald om ergens anders wat op te knappen.

Functie eisen

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
  • Je hebt enkele jaren werkervaring als schilder;
  • Je beschikt over een VCA-diploma;
  • Je hebt kennis van schildertechnieken.

Wij bieden

  • Wekelijkse uitbetaling van het loon;
  • Salaris op basis van leeftijd en ervaring en conform de cao;
  • Werken in een klein team, waar veel aandacht is voor jou;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Reageren

Meer informatie over deze vacature is te verkrijgen bij Floris Snoek op telefoonnummer 0341-437032. Ben je geïnteresseerd in deze functie ontvangen wij graag jouw persoonlijke gegevens, bij voorkeur per e-mail: [email protected]


lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving SchilderMeesters is het platform werk binnen de Schilders- en Glaszettersbranche. Door ons uitgebreide netwerk van kleine en grote opdrachtgevers hebben we voor Schilders en Glaszetters veel aanbod in interessante vacatures in het onderhoud, renovatie, nieuwbouw en particuliere werk. We bieden vooral werk voor de lange termijn en vast dienstverband. We hebben altijd werk bij jou in de regio.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Schilder in Zoetermeer