Vacature Operator - Zoeterwoude

Zoeterwoude

Van Nes + Plaisier
  • Van Nes + Plaisier
  • Geen opleiding vereist
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Als Operator bij dit bedrijf kom je te werken in een splinternieuw pand met die nieuwste machines die er zijn. Het bedrijf werkt met plantaardige grondstoffen en producten. Je wordt onderdeel van een groot concern met grote ambities en mogelijkheden. Ben je ambitieus en wil je werken met de nieuwste machines, dan is dit een interessante vacature voor jou. De werkzaamheden worden uitgevoerd in een dagdienst functie.

Wij zoeken Operators die aan complexe Multivac machines willen werken en aan hightech vormmachines. Naast het bedienen van deze machines, werk je ook met flowpackers en etiketteermachines. De machines zijn nog splinternieuw, omdat dit deel van de fabriek pas zeer recent in gebruik is genomen. Naast het vormen en verpakken van de eindproducten ben je ook verantwoordelijk voor het doen van metaaldetectie en andere kwaliteitscontroles. Er wordt luchtdicht verpakt, waardoor je ook gaat werken met lektesten en CO2. Het luchtdicht verpakken van producten brengt een groot verantwoordelijkheidsgevoel met zich mee.

lees meer

Gestelde eisen

- Afgeronde middelbare school opleiding;

- Werkervaring in de voedingsmiddelenindustrie;

- Goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal en communicatief vaardig;

- Je hebt gevoel voor hygiëne en kwaliteit;

- Je bent proactief en stressbestendig;

- Je bent flexibel en hebt affiniteit met techniek.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden

- Een uitdagende functie in een groeiende en dynamische organisatie;

- Uitzicht op een vast dienstverband;

- Aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;

- Prettige werksfeer en moderne productietechnieken;

- Het salaris ligt tussen de €2.200.- en €2.550.- bruto exclusief toeslagen conform de CAO.


Sollicitatieprocedure

Mocht je willen solliciteren op deze vacature, kan dat door te klikken op de 'solliciteren' button. Voor vragen kan je contact opnemen met Steven Koorevaar via [email protected] of via 0180 - 82 08 29. Meer weten over onze werkwijze of benieuwd naar andere vacatures binnen de food sectoren? Bezoek onze website www.vannesenplaisier.nl.

Vanuit onze vestigingen in Ridderkerk en Ede bemiddelen wij dagelijks personeel op ieder functieniveau in heel Nederland. Door onze specialisatie in de productie en logistiek hebben wij hierin een groot netwerk en een breed scala aan vacatures. Door te solliciteren via van nes + plaisier, heb je een voorsprong op de concurrentie. Wij sturen namelijk niet alleen jouw CV, maar vertellen ook wie jij bent en waarom jij geschikt bent voor de vacature. Daarnaast kennen wij onze opdrachtgevers goed en geven jou dus waardevolle informatie over het bedrijf die een directe sollicitant niet heeft. Ook zullen wij altijd kijken of er nog andere vacatures bij jou kunnen passen (ook vacatures die niet online staan). Door één sollicitatie te versturen, solliciteer je dus eigenlijk op veel meer functies. Mits je dit uiteraard zelf wilt.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een toonaangevende onderneming in het produceren en leveren van voedingsmiddelen. Zij zitten midden in een groei en zijn op zoek naar talentvol personeel die met hen mee kunnen groeien. Onze opdrachtgever produceert voor haar nationale en internationale klanten en garandeert 100% kwaliteit richting haar klanten. Het bedrijf bestaat al sinds 1927 en maakte in 1973 een grote groei door. Onlangs is de nieuwe fabriek geopend, daar draaien nu 3 productielijnen en er komen binnenkort nog 2 a 3 nieuwe productielijnen bij. Het is een innovatief bedrijf met veel ambitie en mogelijkheden.

lees meer

Contactpersoon De heer S. Koorevaar
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Operator in Zoeterwoude