Vacature Medewerk(st)er administratie / aangifte / samenstellen - Zundert

Zundert

Chalant  | administratie aangifte advies
  • Chalant | administratie aangifte advies Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wij zoeken namelijk ter versterking van ons team een medewerk(st)er ons kan helpen in onze administratie / aangifte en samenstelpraktijk. Er liggen diverse praktische taken voor je klaar die graag en direct opgepakt kunnen worden. Er is voldoende ruimte voor eigen inbreng en werken aan je eigen ontwikkeling.
Gestelde eisen Je werkt, afhankelijk van je kennis en ervaring, zelfstandig onder begeleiding van een (assistent)-accountant. Wij streven naar een brede inzet: dit wil zeggen dat je werkt aan administraties maar zeker ook aan fiscale aangifte(n) en aan jaarrekeningen/jaarstukken. Ook inzet voor/bij eerstelijns advies- en hulpvragen van klanten en relaties behoort tot de taken (of uitdagingen). Reactief en proactief!
Jij bent betrouwbaar, flexibel, assertief en zelfstandig. Je weet je wat je kunt en waar je begeleiding of instructie nodig hebt en durft ook zeker de hulpvraag te stellen.
Het is voor ons een pré als jij een ondernemende en commerciële houding hebt en je actief wilt en gaat inzetten bij de uitbouw van ons kantoor.
Wij werken in onze praktijk met ExactOnline, Basecone, Microsoft Excell, Microsoft Word, Elsevier Nextens, Kluwer Avanzer en NavisionDynamics om onze taken efficiënt en effectief uit te voeren. Ervaring met deze pakketten is gewenst maar niet noodzakelijk.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Aantal uur per week 24 - 40 uur p/w
Functie wordt bij voorkeur over 2 part-time medewerkers verdeeld
Extra informatie Website
Deze vacature staat ook op onze website: https://www.chalant.eu/vacature/vacature-medewerkster-administratie-aangifte-samenstellen/

Achtergrond
Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een medewerk(st)er wiens hart ligt bij administratie / accountancy / belastingrecht.
Woon jij in, of in de omgeving van, Breda – Zundert – Etten-Leur? Vind jij het leuk om jouw vaardigheden in te zetten en verder te ontwikkelen in een kleine en knusse organisatie die je hulp kan gebruiken bij het invullen en verder uitbouwen van de administratie / aangifte en samenstelpraktijk? En ben je zelfstandig en leergierig? 

Functieniveau
De functie heeft / vraagt een niveau van iemand met ervaring die deze functie zelfstandig kan uitvoeren. 
Nadrukkelijk worden ook personen met meer een junior profiel zich te melden; juist omdat de functie bij voorkeur in part-time wordt verdeeld geeft dit ruimte om een van deze twee part-time profielen in een junior profiel te vervullen. 

Interesse? 
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende kennismaking! Wij vernemen graag welke doelen jij hebt voor nu en in de toekomst en of deze elkaar kunnen versterken.
Bel ons (076 597 27 11) of stuur ons een e-mail bericht om je interesse kenbaar te maken.

Covid-19 
Wij werken ook in deze bijzondere tijden, zolang het verantwoord is, vanuit ons kantoor in Zundert. Ons kantoor is ruim opgezet en heeft volop mogelijkheid om met voldoende afstand van elkaar te kunnen werken en bewegen. Als de nood weer aan de man komt schakelen wij over op thuiswerken.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Chalant is gevestigd in het centrum van Zundert en heeft een brede ervaring met het verzorgen van administratie, accountancy en advies, met name aan ondernemers en gewezen ondernemers.

Dit doen wij met een team van medewerk(st)er wiens hart ligt bij administratie / accountancy / belastingrecht en wonen in de omgeving van, Breda – Zundert – Etten-Leur.

Vind jij het leuk om jouw vaardigheden in te zetten en verder te ontwikkelen in een kleine en knusse organisatie die je hulp kan gebruiken bij het invullen en verder uitbouwen van de administratie / aangifte en samenstelpraktijk? En ben je zelfstandig en leergierig?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of kijk op onze website voor beschikbare vacatures. https://www.chalant.eu/?s=vacature

lees meer

Contactpersoon Dhr. J. Franken
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Aangiftemedewerker in Zundert