Vacature Ervaren administrateur (assistent-accountant) in Zwolle 32-40 uur

Zwolle

Finovion Zwolle Kampen
  • Finovion Zwolle Kampen Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Jouw werkzaamheden bestaan uit het (tussentijds) onderhouden van klantadministraties, verzorgen van btw aangiften, jaarafsluiting en opstellen van fiscale aangiften.
Je stelt (zelfstandig) jaarrekeningen samen, en onderhoud – in samenwerking met collega’s - contact met de klant om de juiste gegevens tijdig te ontvangen.
Tevens assisteer je de kantoorleider / adviseur bij (het voorbereiden van) advieswerkzaamheden.
Je zorgt ervoor dat alle noodzakelijke informatie op de juiste wijze wordt vastgelegd in het klantdossier en hebt een coördinerende rol in het team.
 

lees meer

Gestelde eisen Om de werkzaamheden goed en zelfstandig te kunnen uitvoeren, beschik je over een HBO werk- en denkniveau (bijv. HEAO of SPD) met de nodige jaren praktijkervaring op een accountants- of administratiekantoor.

Naast goede opleiding en ervaring, hechten wij groot belang aan jouw persoonlijke competenties en vaardigheden. Belangrijke waarden: analytisch, kwaliteitsbewust en ondernemend. Uitstekend in plannen en organiseren. Daarnaast zoeken we ook gewoon een leuke, positieve collega!

Ervaring met advisering van MKB-ondernemers is een pré.
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een passend marktconform salaris, indicatie EUR 2.500 – EUR 3.200 o.b.v. fulltime dienstverband. Je komt in een leuk en hardwerkend team.
Er zijn voldoende ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden.

Bijzonderheden
Ben je een zeer ervaren en ondernemende kandidaat, met ambitie om een kantoor te runnen, dan behoort een management buy-in tot de mogelijkheden.

Solliciteren?
Stuur je motivatiebrief en Curriculum Vitae voor 1 februari naar [email protected]
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gerco van Oene (kantoorleider) op 06 1091 2003 of hiervoor genoemd mailadres.
.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Finovion
Finovion is een landelijke keten van administratie- en advieskantoren. Er zijn ruim 50 kantoren aangesloten, met landelijke dekking. In ons netwerk delen we vakkennis en kunnen we rekenen op de steun van fiscalisten, pensioenadviseurs en andere vakspecialisten. Persoonlijk contact met onze klanten in begrijpelijke taal. Met gebruikmaking van de modernste online programmatuur.

Ons kantoor in Zwolle is aangesloten bij Finovion. Ons klantenbestand is zeer divers en bestaat vooral uit ondernemers die actief zijn in het midden- en kleinbedrijf in de meest uiteenlopende branches. Onze dienstverlening richt zich op ook stichtingen en verenigingen.

In ons team van 7 collega’s werk je in een informele en collegiale sfeer. Qua automatisering lopen we voorop, waardoor de samenwerking met onze klanten nagenoeg geheel digitaal en online verloopt. Dit geeft onze klanten tussentijds inzicht in resultaten. De nadruk ligt verder op een persoonlijk contact en het spreken van begrijpelijk taal richting onze klanten. Vanzelfsprekend zijn we gericht op kwaliteit en professionaliteit.
Het kantoor in Zwolle is een relatief jong, maar ambitieus kantoor. We hebben een gestage groei doorgemaakt, en zijn erop gericht om zowel kwalitatief als kwantitatief verder te groeien.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!