Vacature Juridisch Medewerker Involon - Zwolle

Zwolle

Yource
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Heb jij affiniteit met juridische zaken en wil je specialist worden op het gebied van lokale belastingen? Kom werken bij Involon!

Als Juridisch Medewerker Belastingen bij Involon word jij op pad gestuurd om bij lokale overheden (gemeenten, waterschappen etc.) fulltime te ondersteunen bij het lokale belastingproces. Je hebt hierin een administratief ondersteunende rol en werkt maximaal 3 maanden aan hetzelfde project. Op dit moment zijn er veel projecten in de omgeving van Zwolle, maar het kan ook zijn dat je wat verder moet reizen. Om je soepel te kunnen verplaatsen ontvang je naast een mooi startsalaris ook een leaseauto!

Het is een uitdagende functie waarin je veel gaat leren en daarom ook aanvullende cursussen krijgt aangeboden vanuit Involon. Je wordt ingewerkt op het hoofdkantoor in Wijchen en zal vervolgens ingezet worden op de diverse projecten. Voor deze functie start je op een salaris van € 2100,- bruto per maand. Groei jij in werkzaamheden, dan groeit het salaris met je mee!  

Involon is een kennispartner voor lokale overheden en werkt met hen samen op het gebied van basisregistratie, belastingen en financiën. Zij zijn gevestigd in Wijchen (Gelderland), maar hun medewerkers werken door heel Nederland. Na jouw inwerktraject op het hoofdkantoor zou je ingezet worden in de regio Zwolle. 

lees meer

Gestelde eisen

Om te kunnen starten als Juridisch Medewerker Belastingen vinden we het fijn dat je;

  • In bezit bent van een MBO4 of HBO diploma in de richting van juridisch medewerker, MER, SJD, bedrijfskunde, bedrijfseconomie of rechten;
  • Fulltime beschikbaar bent;
  • Leergierig en communicatief sterk bent!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.100 p/m
Extra informatie

Start jij als Juridisch Medewerker Belastingen dan ontvang je;

  • Een mooi startsalaris vanaf € 2100,- bruto per maand;
  • 25 vakantiedagen per jaar;
  • Uitzicht op een vaste aanstelling;
  • Een lease auto die je zowel zakelijk als privé mag gebruiken!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Yource is de specialist in klantcontact en dat betekent dat wij ontzettend veel mogelijkheden voor jou hebben. Bekijk de vacatures voor alle mogelijkheden.

Weet jij nog niet precies waar je naar op zoek bent? Wij denken graag met jou mee welke klantcontact baan precies bij jou past. Schrijf je in en wij helpen je verder!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Juridisch Medewerker in Zwolle Bekijk alle soortgelijke vacatures