Vacature Productiemedewerker - Zwolle

Zwolle

Tempo-Team
 • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Kampioen of onervaren? Maakt hier niks uit! Als productiemedewerker bij dit toffe bedrijf in Zwolle leren we je alle skills die je nodig hebt. Daarbij verdien je ook nog eens €10,54 per uur! Aanpakken die baan, solliciteer gelijk bij Wehkamp!

Wat bieden wij jou
 • Een uurloon van €10,54
 • Altijd het laatste mode nieuws
 • Kilometervergoeding
 • 8,33% vakantiegeld
 • Keuze tussen fulltime of parttime
 • Dikke kans op een vast contract!
Wie ben jij

Zoals ik al zei, bij Wehkamp leren wij jou de fijne kneepjes. Als jij staat te springen om in een modern bedrijf een nieuw vak te leren, ben je welkom! Daarom vragen wij:

 • Géén opleiding of ervaring, die krijg je van ons intern
 • Dat je genoeg Nederlands spreekt voor een leuk gesprek
 • Dat je snel kunt beginnen
Wat ga je doen

Ding-dong! Het zal ook niet, de postbezorger ;-). Klinkt herkenbaar? Snap ik! Alle pakketjes die bezorgd worden komen uit een distributie centrum. Hier ga jij als productiemedewerker aan de slag. Jouw taak is het verzamelen van bestellingen. Hier helpt jouw superslimme systeem jou bij! Het magazijn is namelijk deels geautomatiseerd, waardoor jij alleen nog de juiste spullen uit kratjes moet pakken. Deze komen zelf al naar jou toe! Tof man! Ervaring hoef je niet te hebben. Wij leren je graag al het fijne van logistiek werk! Heb je dan bij ons je plekje gevonden? Dikke kans dat er een vast contract op je ligt te wachten! Je werk als productiemedewerker doe je 3-5 dagen per week. Hoeveel, is helemaal aan jou. Verder mag jij ook kiezen of jij dag- of avonddiensten werkt. Zo werk je ofwel van 07:00/08:00 tot 16:00/16:30 uur of van 16:00/16:30 uur tot 02:00 uur.Wat een luxe!

Waar ga je werken

Bij Wehkamp! Dit moderne bedrijf ken je vast. Je vind ze aan de snelweg in Zwolle! In dit gigantische pand worden dagelijks heel veel pakketjes verwerkt. Een nieuwe broek, die leuke kaarsenhouder, een staafmixer. Het komt allemaal voorbij! Je hoort het al, booming business. Vooral in deze tijd. Zit jij hiet op je plek? Dan gaan wij graag met jou de toekomst in!

Klinkt goed, toch? Dat dacht ik! Solliciteer daarom gelijk. Mijn naam is Charlie en ik kijk uit naar ons gesprek! Toch nog wat vragen? Stel ze door te bellen of appen naar 038-4261999. Tot snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Productiemedewerker in Zwolle