Vacature Magazijnmedewerker Zwolle

Zwolle

Tempo-Team
 • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
 • Geen opleiding vereist
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Geld uitgeven op de Zwolse dagen zit er dit jaar niet in. De Peperbus in hartje Zwolle zien oplichten tijdens de jaarlijkse Kermis zal ook niet doorgaan. Maar wat wél kan, is lekker verdienen als magazijnmedewerker! Je kan zelfs je uitzoeken tussen welke uren je wilt werken bij Wehkamp in Zwolle. Hoe tof is dat! Solliciteer gelijk!

Wat bieden wij jou
 • Een fijn salaris van € 10,54 per uur
 • Toeslagen tot wel 150%, 3 x zoveel dus!
 • Je pauze doorbetaald, tof toch?
 • Elke week je verdiende centen op je rekening
 • Een baan voor 3 tot 5 dagen, jij hebt de keuze.
Wie ben jij

Als magazijnmedewerker leren we je alles wat je moet weten gewoon ter plekke. Je hebt wel:

 • Ben je minimaal 3 dagen beschikbaar
 • Spreek je de Nederlandse taal
 • En kun je direct starten
Wat ga je doen

Samen met een te gek team ga jij als magazijnmedewerker aan de slag met alle bestellingen voor de klanten, of je gaat de retouren verwerken. Keuze genoeg. Kijk zelf wat het beste bij je past. Dat kan allemaal bij Wehkamp. Misschien kom je je eigen bestelling wel tegen. Want wees eerlijk, jij hebt er vast ook wel eens wat besteld! ja jij, geef het nu maar toe.

Waar ga je werken

In het magazijn van Wehkamp geloof jij je ogen niet! In dit toffe, moderne magazijn gaan er dagelijks héél veel pakketjes de deur uit. Deels automatisch! Je komt dus te werken bij een bedrijf waar innovatie voorop staat. Als magazijnmedewerker wordt er goed voor je gezorgd. Zo kun jij zomaar een vast contract verwachten als je hier goed op je plek zit! De werktijden zijn van 07:00/08:00 tot 16:00/16:30 uur of van 16:00/16:30 uur tot 02:00 uur. Zo kan je je voorkeur uitspreken voor bijvoorbeeld de middagdiensten. Jij kunt hier 3 tot 5 dagen per week aan de slag. Super toch!

Maak er werk van door op de knop te klikken en te solliciteren. Dan neem ik, Charlie, zo snel mogelijk contact met je op.Toch nog vragen? Mag altijd! Bel of app dan 038-4261999. We spreken elkaar snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Magazijnmedewerker in Zwolle