Vacature Magazijnmedewerker bij het leukste magazijn van Zwolle!

Zwolle

Tempo-Team
 • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
 • LBO / VMBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

laris oplopend tot €15,81? Gevonden! Kom werken als magazijnmedewerker bij Wehkamp in Zwolle!

Wat bieden wij jou
 • Elk uur €10,54!
 • Inclusief toeslag €15,81!
 • Reiskostenvergoeding en vakantiedagen
 • Een baan waar jij langere tijd aan de slag kunt
 • Verdien €100 Bol.com voor elke vriend(in)!
Wie ben jij

Je hebt er veel zin in! Verder heb jij de volgende eigenschappen:

 • Je spreekt goed Nederlands
 • Je bent per direct beschikbaar
 • Je zoekt een baan voor langere tijd!
Wat ga je doen

Wat niet?! Orders picken, retourzendingen controleren maar ook net gepickte zendingen inpakken, scannen, labelen en klaarzetten voor de bezorger. Echt heel divers dus! Hou je van lekker bezig zijn? Dan kun je bij Wehkamp in Zwolle zeker je lol op! !

Waar ga je werken

Doe je ogen eens dicht en stel je voor: chillend op de bank zit je te playstationen. Maar dan gaat ineens de bel! Wat is dit? Ja, het is je pakketje van Wehkamp! Woohoo! Maar wacht, even terugspoelen. Want waar komt jouw pakketje vandaan? Heel simpel; uit het ultra moderne magazijn in Zwolle! Je kunt hier voor langere tijd aan de slag en jouw ontwikkeling staat centraal. Je scoort dus een leuke baan én bouwt aan je toekomst! Je werk als magazijnmedewerker doe je van 07:00/08:00 tot 16:00/16:30, of van 16:00/16:30 tot 02.00. Aan jou de keus!

Sollicitatie

Sleep jij volgende week die €15,81 per uur al binnen? Solliciteer dan nu als magazijnmedewerker bij Wehkamp in Zwolle! Vragen? Dan kun je whatsappen en bellen naar 038-4261999. Tot spreeks binnenkort!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Magazijnmedewerker in Zwolle