Vacature Heftruckchauffeur Palletafbraak - Zwolle

Zwolle

FID Uitzendbureau
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Bij deze opdrachtgever vervul je een dubbele functie. Enerzijds verricht je werkzaamheden op de heftruck, anderzijds ben je werkzaam op de afdeling palletafbraak.

Als heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van de aangeleverde emballage, het laden van trailers en het registreren van geladen units. Bij de palletafbraak ben je verantwoordelijk voor de demontage van de lege emballage (o.a. pallets, randen, deksels en verpakkingsmaterialen), het uitsorteren van herbruikbare verpakkingsmaterialen en het schoonmaken van kunststof magazijnbakjes.


Bedrijfsprofiel

Je gaat in deze functie aan het werk bij SUEZ, één van Europa’s grootste organisaties op het gebied van afvalinzameling en verwerking. Dit doen zij onder meer op de productielocaties van Scania in Zwolle en Hasselt.


Functie-eisen

– Je bent in het bezit van een geldig heftruck certificaat;
– Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
– Je hebt een flexibele instelling (i.v.m. diverse werkzaamheden).


Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een fulltime dienstverband voor langere tijd. De werkzaamheden worden uitgevoerd in een twee ploegendienst (06.00 tot 14.45 uur en 14.45 tot 23.30 uur). Als heftruckchauffeur wordt je ingeschaald in schaal C van de cao Beroepsgoederenvervoer. Naast 25 vakantiedagen en 8,33 % vakantietoeslag, bouw je ook ATV op.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving FID uitzendbureau is een betrokken en resultaatgerichte uitzendorganisatie.
Wij helpen je graag bij het vinden van een leuke baan, die aansluit bij jouw wensen en ervaring. Daarbij kijken we niet alleen naar het soort werk en de functie, maar ook naar arbeidsvoorwaarden, de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en de werksfeer.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Vrachtwagenchauffeur in Zwolle