Vacature Magazijnmedewerker (zomervakantie) (M/V) - Zwolle

Zwolle

PEC Zwolle Werkt
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Werk jij graag binnen een hecht team, waarbij je veel verantwoordelijkheden hebt? Ben jij daarnaast helemaal op je gemak in een magazijn? Misschien is dit dan dé vacature die jij zoekt. Lees gauw verder!

Maandagochtend 08:00 sta jij klaar in het magazijn om aan je werkdag te beginnen. Als magazijnmedewerker binnen deze organisatie ben jij een belangrijke schakel. Jij zorgt ervoor dat de klanten voorzien worden van de juiste bestellingen. Hierbij is het belangrijk om secuur te werken. Jouw dag is pas compleet, wanneer alle orders verwerkt zijn.

Deze zomer zoeken wij versterking in de weken: 26 t/m 33.

Jij komt te werken binnen een groothandel van schoeisel. Dit is heel variërend en kan verschillen van sandalen tot werklaarzen. Daarnaast is het assortiment uitgebreid naar PBM artikelen en werk- en regenkleding. Veiligheid en comfort staat hier hoog in het vaandel. Of het nu gaat om een veilige werkplek of privégebruik, voor alle situaties bieden zij de juiste oplossing.

In Zwolle staat er een groot magazijn, waar het assortiment is opgeslagen. Hier kom jij te werken met een aantal collega’s. De sfeer is fijn en collegialiteit is belangrijk binnen de organisatie. Het is dus belangrijk dat jij het fijn vindt om naast het harde werken ook tijd is voor een gezellig praatje.

Past deze vacature precies bij jou? Reageer dan snel door op de blauwe knop hierboven te klikken!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 11,36 p/u
Extra informatie
  • Een afwisselende fulltime baan in dagdiensten;
  • Loon van €11,36;
  • Werktijden dagelijks van 08:00 - 16:30;
  • Een mooie baan met een fijne werksfeer.
Bedrijfsomschrijving PEC Zwolle laat al tientallen jaren menig hart sneller kloppen. Vele duizenden mensen, bedrijven en instellingen in de regio Zwolle voelen zich verbonden met deze topclub. En andersom ook! PEC Zwolle Werkt ervaart deze maatschappelijke betrokkenheid en wil hier met overtuiging ook praktisch inhoud aan geven in samenwerking met Werkis / verder met werk.

PEC Zwolle Werkt is een erkende intermediair van arbeid. Wij onderscheiden ons door te werken vanuit onze overtuiging dat we ons werk goed willen doen. Dit betekent dat we ons volledig inzetten vanuit een principiële basishouding. We voelen ons betrokken en zijn oprecht geïnteresseerd in onze collega's, werkzoekenden en opdrachtgevers. We hebben een positief kritische houding naar elkaar om deze uitgangspunten te waarborgen.

lees meer

Contactpersoon PEC Zwolle Werkt
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Magazijnmedewerker in Zwolle