Vacature Senior Assistent Accountant - Zwolle

Zwolle

Headhuntersteam
  • Headhuntersteam Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Senior niveau
  • Vast contract
  • Fulltime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Bedrijfsprofiel

KroeseWevers is een onafhankelijke adviesorganisatie. De dienstverlening richt zich onder andere op accountancy, audit, belastingadvies, corporate finance en pensioenadvies. Het is hun ambitie om de onderneming te plaatsen in de top van de financiële dienstverleners, met behoud van het regionale karakter en eigen cultuur.


Bedrijfscultuur

De bedrijfscultuur bij KroeseWevers is informeel en open. Werknemers krijgen alle ruimte om zichzelf te ontwikkelen en worden hierin ondersteund met behulp van bijvoorbeeld scholing. De klantenportefeuille bestaat uit zowel nationale als internationale bedrijven uit verschillende branches. Hierin is dan ook veel diversiteit en afwisseling wat het werk uitdagend maakt.

Vind jij het leuk om klanten te helpen met verschillende (financiële) vraagstukken? Ben je kritisch en proactief? Als senior assistent accountant samenstel kun je je bij KroeseWevers op een leuke en uitdagende manier verder ontwikkelen in de Samenstelpraktijk. Je gaat werken voor verschillende klanten, je gaat kennismaken met een multidisciplinaire samenwerking en je vervult een voorbeeldfunctie voor minder ervaren collega’s en stagiairs.

Je helpt klanten op locatie en kantoor met het inrichten, koppelen en optimaliseren van hun (digitale) administraties. Je verwerkt deze (digitale) administraties en verzorgt de aangiften omzetbelasting.
Daarnaast vindt je het leuk om dossiers op een juiste manier op te bouwen en onderhoudt regelmatig contact met klanten zodat je snel en goed kunt inspelen op hun wensen en behoeften. Voor deze functie zoeken we iemand die het leuk vindt om te netwerken, klanten te bezoeken, contacten te onderhouden en doet er alles aan om klanten verder te helpen. Je haalt plezier uit het samen werken met je collega’s én helpt minder ervaren collega’s en stagiairs om tot een optimaal resultaat te komen. Dit doe je vanuit een kritische en nieuwsgierige houding en communicatieve vaardigheden waar je trots op bent. Je werkt graag met digitale tools en weet hoe belangrijk het is om je hierin te (blijven) ontwikkelen. Een praktische collega die houdt van een informele, maar professionele werksfeer. Bij KroeseWevers zoeken ze iemand die nog vol ambitie en energie is om nog meer te leren en het maximale er uit te halen. 

Welke rollen ga jij straks vervullen?


1. Klant-topper
Je hebt een flexibele houding en het vermogen tot samenwerken. Je bent ook in staat om snel het vertrouwen te winnen van medewerkers bij de klant die je ondersteunen bij jouw werkzaamheden. Je hebt daarbij gevoel voor verhoudingen en voor belangen.


2. Samensteller
Je bent alert, nieuwsgierig en een tikkeltje eigenwijs, in die zin dat je nooit iets klakkeloos overneemt. Je signaleert en legt bevindingen vast en overlegt hierover met de klant en met de relatiebeheerder. Je zorgt dat gegevens beschikbaar zijn voor verdere analyse.


3. Coördinator en teamlid
Als senior assistent accountant ben je een voorbeeld voor minder ervaren collega’s en stagiaires. Je laat hen zien wat ze moeten doen en hoe ze moeten opereren om inhoudelijk en procesmatig beter te worden. Ook signaleer je en bespreek je op tijd knelpunten.
 


Functie eisen

- Een afgeronde HBO opleiding richting Accountancy of Bedrijfseconomie

- Je bent bezig (of voornemens te starten) met de Post HBO AA

- Je hebt minimaal twee jaar ervaring op de samenstelpraktijk

Wat kan KroeseWevers jou bieden?

•    Een opleiding tot AA-accountant (indien je deze opleiding nog niet hebt afgerond);
•    Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
•    Een afwisselend en ambitieus klantenpakket, voornamelijk bestaande uit mkb-bedrijven;
•    31 vrije dagen (waarvan 27 vakantiedagen en 4 ATV dagen);
•    Een leuke werksfeer, teamuitjes en fijne collega’s;
•    Een premievrije pensioenopbouw;
•    Auto, smartphone en laptop van de zaak.
•    Aandacht voor jouw persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling met Groeikracht en vaktechnische opleidingen;
•    De kans om de theorie in de praktijk te brengen en elke dag te leren van verschillende collega’s, werkzaam binnen verschillende diensten.

KroeseWevers zoekt voor de vestigingen Zwolle, Raalte en/of Deventer een senior assistent accontant voor de samenstel. KroeseWevers heeft de werving & selectieprocedure uitbesteedt aan Headhuntersteam. Neem voor meer informatie contact op met Nico Nagelhout, Managing Consultant Finance bij Headhuntersteam. 
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Headhuntersteam houdt zich al sinds 1998 bezig met het werven & selecteren, hunten en detacheren van getalenteerde technische, finance en management kandidaten op HBO en Academisch niveau ! Wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd en ingeschreven bij SNA.

Ontstaan in Groningen vanuit de gedachte dat werken leuk moet zijn. Een open deur ? Vanzelfsprekend ! Toch geloven wij hier in. Doen waar je goed in bent en hier plezier aan beleven. Leidend hierin is luisteren naar de wensen van onze kandidaten en opdrachtgevers. Onze Noordelijke nuchterheid zit in ons DNA. Met anderen woorden : duidelijk zijn, afspraken nakomen, hard werken en last but not least "JA" we zijn wat eigenwijs.

Inmiddels doorgegroeid naar een organisatie met 6 kantoren in Nederland. Groei ontstaat vanuit ambities en ergens goed in willen zijn. Niet vanuit een gedachte de grootste te willen worden maar wel de beste. Dagelijks willen wij het verschil maken.

Als intermediair houden wij ons dagelijks bezig met de ideale match tussen enerzijds de ambities en mogelijkheden van onze kandidaten en anderzijds de specifieke eisen die onze opdrachtgever aan een bepaalde vacature heeft gesteld.

Headhuntersteam heeft vestigingen in: Amsterdam; Rotterdam; Groningen; Leeuwarden; Eindhoven en Zwolle.

lees meer

Contactpersoon Nico Nagelhout
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Assistent Accountant in Zwolle