Heftruckchauffeur 8 ton - Alblasserdam

Alblasserdam

Raaak personeel
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wat ga je doen
Heb jij ervaring met het vervoeren van grote en zware producten? Je kan aan de slag als Heftruckchauffeur bij een organisatie in de metaal. Je werkt in Alblasserdam, fulltime en in 2-ploegendienst. Hiervoor ontvang je een salaris van €2.990,- bruto per maand (inclusief toeslagen). Op dit grote terrein wordt staaldraad geproduceerd. Dit draad wordt gebruikt voor de automotive industrie, maar ook voor de winkelwagens die wij dagelijks gebruiken. Het terrein waarop dit gebeurt is erg groot. En de producten moeten door de logistieke afdelingen constant af- en aangevoerd worden. En daarnaast is er ook een groot magazijn waar het staaldraad ligt opgeslagen. Hier ga jij als Heftruckchauffeur aan de slag. Je bent verantwoordelijke voor het verplaatsen van de producten en het op orde houden van het magazijn. Als Logistiek medewerker werk je in een team en zorg je dat de afdelingen door kunnen blijven draaien. Staal is zwaar en mag niet beschadigen, dus ervaring met het rijden van zware tonnages op de heftruck is een must! Ook moet je in het bezit zijn van een heftruckcertificaat. Je komt te werken bij een succesvol bedrijf als Heftruckchauffeur. Alle collega’s zijn bereid om je goed op weg te helpen. Er wordt erg hard gewerkt, maar tijd voor een lolletje is er natuurlijk ook! Je gaat aan de slag in de 2-ploegendienst, de ochtend en de avond. Hiervoor ontvang je een toeslag van 13% op je bruto maandsalaris. Ben jij er klaar voor om als Logistiek Medewerker onderdeel uit te maken van dit proces? Solliciteer dan direct!

lees meer

Gestelde eisen Wat breng je mee
* Ervaring met het vervoeren van zware tonnages met de heftruck, tenminste 8 ton; * Je bent gewend om te werken in een zware productieomgeving; * Ervaring met het bedienen van een bovenloopkraan en/of mobiele havenkraan (pré) * MBO denk- en werkniveau.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.990 p/m
Extra informatie Wat krijg je er voor terug
* Salaris van €2.990,- bruto per maand (inclusief toeslagen) * Een gevarieerde, uitdagende functie bij een dynamisch bedrijf; * Je kan fulltime aan de slag in de twee ploegendienst! * Een functie voor langere tijd met uitzicht op vast dienstverband; * Er wordt een reiskostenvergoeding berekend;

lees meer

Bedrijfsomschrijving Raaak Personeel helpt het MKB. Raaak levert snel flexkrachten voor tijdelijke ondersteuning & de beste nieuwe vaste medewerkers voor uw onderneming.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Vrachtwagenchauffeur in Alblasserdam Bekijk alle soortgelijke vacatures