+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
18 dagen geleden geplaatst • 30x bekeken

Jeugdzorgwerker Alkmaar • Maandag®

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

Maandag®
 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
 • 2.039 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • € 3.500 - € 5.000 p/m
 • Fulltime
 • HBO of hoger
 • Detachering / Vast contract
 • Junior/Medior

Vacatureomschrijving

Over de functie

Als jeugdzorgwerker draag je bij aan het creëren van een veilige jeugd voor de kinderen. Elk kind, jong en oud, heeft namelijk recht op een veilige jeugd. Jij als jeugdzorgwerker houdt van afwisseling. Je werkt afwisselend vanuit huis en kantoor. Daarnaast ga je op bezoek bij gezinnen waar verslaving, misbruik, schulden, huisvestingsproblemen of vechtscheidingen voorkomen. Om de veiligheid van het gezin te verbeteren, werk je samen met de ouders naar een gezonde leefomgeving. Soms lukt dit niet altijd geheel vrijwillig en moet je overgaan tot uithuisplaatsingen. Dit kan veel invloed hebben op alle betrokkenen maar wel noodzakelijk voor het welzijn van het kind. Op kantoor heb je periodieke casuïstiekbesprekingen, er is ruimte om te sparren met andere collega’s en ook is er ruimte om training en opleidingen te volgen. De gezinnen in je caseload zijn afkomstig uit alle lagen van de samenleving en je krijgt dus te maken met verschillende casussen, ook dat maakt het werk zo afwisselend en interessant.


Functie eisen

Om als jeugdzorgwerker aan de slag te gaan, moet jij over bepaalde kwaliteiten beschikken. Jij bent voor ons de ideale persoon als jij voldoet aan de onderstaande punten:

 • Een afgeronde HBO-opleiding zoals: SPH, MWD, Toegepaste Psychologie, Pedagogiek, Social Work;
 • Een SKJ-registratie;
 • Een lange adem hebben is normaal voor jou. Is er weerstand? Dan laat je je niet uit het veld slaan, maar kom je met een oplossing om stap voor stap verder te komen.

Voor wat hoort wat! Wat biedt Maandag® jou?

 • Een mooi salaris dat past bij jouw opleiding en werkervaring;
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. een fulltime dienstverband);
 • Vakantiegeld en pensioen behoren ook tot de arbeidsvoorwaarden;
 • Eén vast contactpersoon, dat ben ik, waarbij jij jouw wensen, behoeften en vooral ambities mag uitspreken.

Binnen Maandag zijn wij op zoek naar een jeugdzorgwerker die sterk in zijn of haar schoenen staat, zich kan inleven in een ander en besluitvaardig is. Ben jij in staat om in moeilijke situaties beslissingen te maken en staat deze functie als jeugdzorgwerker jou op je lijf geschreven? Dan ben ik telefonisch bereikbaar op 06-20995809 of je kan solliciteren via de onderstaande button.  


Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. Verder biedt maandag flexibele zekerheid en staat persoonlijke en oprechte aandacht voorop. Wij geven om jouw ontwikkeling, op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Daarom biedt maandag verschillende trainingen en colleges om jou te blijven ontwikkelen. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?


Solliciteer

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in