+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.
18 dagen geleden geplaatst • 7x bekeken

Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling Alkmaar • Yacht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Yacht

Yacht
 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
 • 537 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • 36 uur
 • HBO of hoger
 • Detachering / Vast contract
 • Medior
 • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Wil jij net als de ruimtelijke ontwikkeling professionals van Yacht een grote bijdrage leveren aan vraagstukken zoals de woningbouwopgave, de mobiliteits- en energietransitie en de ontwikkeling van duurzame steden voor gemeente zoals Amsterdam, Den Haag, Alkmaar, Haarlem en Zaanstad waarmee wij langdurige samenwerkingsovereenkomsten hebben? Vind jij het daarnaast ook belangrijk om jezelf persoonlijk en inhoudelijk te ontwikkelen? Dan ben jij uit het juiste hout gesneden voor Yacht!

Als RO professionals werken je in rollen van assistent-projectmanager tot en met senior projectmanager of programmamanager aan projecten zoals de ontwikkeling van de Binckhorst in Den Haag, het Hembrugterrein in Zaandam, de Zuidas in Amsterdam of de ontwikkeling van de kanaalzone langs het Alkmaars Kanaal. Daarnaast werk je aan jouw persoonlijke ontwikkeling via de Yacht Academy en coaching en stippel jij met jouw manager een persoonlijk groeipad uit.

Een project waar je als adviseur ruimtelijke ontwikkeling (RO)nu aan de slag kan is bij de gemeente Alkmaar. Vanuit de rol van adviseur ruimtelijke ontwikkeling kun je doorgroeien naar de functie van o.a. projectleider RO.

Voor de gemeente Alkmaar zijn wij op zoek naar een adviseur ruimtelijke ontwikkeling (RO). Als adviseur RO begeleidt je bestemmingsplanprocedures en adviseer je bij ruimtelijke initiatieven. Hierbij werk je mee aan de totstandkoming, beoordeling en toetsing van ruimtelijke plannen in de rol van adviseur, procesbegeleider en in mindere mate beleidsontwikkelaar.Functie-eisen

Om als adviseur ruimtelijke ontwikkeling aan de slag te kunnen zijn wij op zoek naar een kandidaat met een HBO of universitaire opleiding in een relevante studierichting en ten minste 3 jaar relevante werkervaring.

Hierbij is het belangrijk dat je ook kennis hebt van de op handen zijnde Omgevingswet. Hierbij is een planologisch of geografische achtergrond noodzakelijk, maar kennis en ervaring met betrekking tot geluid is een pré.

Ook is het belangrijk dat je ervaring hebt met de politieke context bij een gemeente.Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Naast gave opdrachten bij onze opdrachtgevers hebben wij een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket, dat onder andere bestaat uit:

 • Een bruto maandsalaris marktconform CAR-UWO (schaal 10/11 afhankelijk van je kennis en ervaring) (Max. €5372-) 
 • Natuurlijk, mag je op vakantie, je krijgt 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband. De enige voorwaarde is dat je na je vakantie weer uitgerust en fris bij ons aan de slag gaat en vakantiegeld (8,33%)
 • Per kwartaal een bonus die kan oplopen tot 8% van je bruto salaris, welke per kwartaal wordt uitgekeerd!
 • Opleidingsmogelijkheden en 1 op 1 coaching; Afkoopregeling voor je studiekosten;
 • Ouderschapsverlof, kort- en langdurend zorgverlof, health check en goede pensioenvoorziening; en de mogelijkheid voor een sabbatical
 • Leaseauto of andere mobiliteitsregeling; netto vergoeding voor het gebruik van je eigen laptop en mobiele telefoon.
 • Gezellig team met vele kundige collega’s, Intervisie met vakgenoten en gezellige teamuitjes


Bedrijfsomschrijving

Bij Yacht kun je alle kanten op:Kom je in dienst bij Yacht, en voer je diverse projecten uit bij onze opdrachtgevers? Daarvoor kennen we een prima CAO met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Een lease-auto behoort bij sommige functies tot de mogelijkheden. Minstens even interessant zijn je ontwikkelmogelijkheden; leerzame projecten, aangevuld met opleidingen en cursussen. Want jezelf blijven ontwikkelen vinden we bij Yacht erg belangrijk.Geef je de voorkeur aan een dienstverband direct bij onze opdrachtgevers? Dat kan, want werving & selectie maakt een belangrijk deel uit van onze dienstverlening. Nieuwsgierig? Ik vertel je er graag méér over. Je mag mij natuurlijk ook mailen via [email protected] Uiteraard kun je me ook gewoon proberen te bellen. Als ik tijd heb, neem ik altijd op!Lees meer over werken bij Yacht Engineering https://www.yacht.nl/professionals/vakgebieden/engineering/construction-infrastructureWaarom Yacht?Uitdagende opdrachten bij toonaangevende organisaties, een groot netwerk en volop ontwikkelingsmogelijkheden: dat zijn de voordelen van werken bij Yacht. Bij ons krijg je alle ruimte om te groeien. We zoeken samen naar opdrachten die bij je passen en helpen je om je ambities waar te maken. Via opleidingen en coaching bijvoorbeeld, maar ook door je uit te nodigen voor interessante bijeenkomsten, kennissessies en inspirerende uitjes. Via ons heb je toegang tot een netwerk van duizenden professionals die hun kennis maar wat graag met jou delen.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in