+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
4 dagen geleden geplaatst • 50x bekeken

IT-Adviseur/ IT-Regievoerder | Alkmaar Alkmaar • Zaffier

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Zaffier

Zaffier
 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie

Vacaturedetails

 • 36 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior/Senior
 • Bonusregeling

Vacatureomschrijving

IT-Adviseur/ IT-Regievoerder
36 uur | Alkmaar


De organisatie
Zaffier is een nieuw te bouwen organisatie in Alkmaar, die inwoners in de regio op weg helpt bij re-integratie, participatie en financiële zelfstandigheid. Zaffier ondersteunt bij werk, geldzorgen en inburgering. De klant staat centraal en jij als medewerker ook!

Wat ga je doen?
Je gaat als IT-adviseur/IT-regievoerder bij Zaffier in gesprek met managers en medewerkers om organisatiebehoeften te achterhalen en deze te vertalen naar IT-oplossingen. Je werkt nauw samen met de rest van het team I&A, je bent een verbindende factor tussen dit team, managers en medewerkers binnen Zaffier. Om de juiste wijzigingen in de IT-infrastructuur te realiseren sta je in contact met onze IT-serviceprovider en andere ICT-leveranciers. Je voert regie op deze uitbestede activiteiten, en coördineert en bewaakt de contractuele, SLA- en DAP-afspraken. Je weet technische oplossingen over te brengen naar onze leveranciers zodat deze tot uitvoering komen. Naast het analyseren van de impact van de wijzigingen communiceer je deze met het team I&A naar (eind)gebruikers van Zaffier. Je volgt de ICT-ontwikkelingen op de voet en komt gevraagd en ongevraagd met nieuwe innovatieve ideeën, formuleert hiervoor de technische vereisten en brengt deze tot realisatie. Dit maakt jouw rol extra leuk, hierdoor ontstaan projecten waar jij aan deelneemt en/of opstart. Met al deze ervaring op zak coördineer je functioneel de IT-servicedesk.

Wat neem jij mee?
Je bent een volwaardig gesprekspartner voor onze leverancier(s). Je staat stevig in je schoenen en weet met de juiste onderbouwing en overtuigingskracht te handelen. Je benadert jouw Zaffier collega’s graag, je bent sociaal vaardig en vindt het leuk om behoeften uit te vragen en adviezen op te leveren.
 • Je hebt ervaring met regievoeren richting leveranciers;
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van ICT-advisering;
 • Je hebt hbo- of wo-werk- en -denkniveau met een relevante afgeronde hbo IT-opleiding;
 • Je bent nieuwsgierig, toont initiatief en beschikt over een stevige dosis organisatie inzicht en -sensitiviteit.
De organisatie Zaffier
De gemeenten Alkmaar, Dijk en Waard, Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo gaan gezamenlijk uitvoering geven aan de Participatiewet, schuldhulpverlening, inburgering en minimabeleid. Waar dit nu door drie organisaties geregeld wordt, is er per 1 januari 2023 één organisatie: Zaffier. Door de krachten te bundelen kunnen we doelstellingen nóg beter behalen en helpen we méér inwoners te participeren. De nieuwe organisatie gaat bestaan uit zo’n 300 ambtelijke medewerkers en 1.000 medewerkers vanuit de Wet SW en de Participatiewet.

De arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je een afwisselende functie in een nieuw, ambitieus en dynamisch team waarin je ruimte krijgt voor eigen initiatieven en persoonlijke ontwikkeling.
 • Het bruto maandsalaris voor deze functie bedraagt bij een fulltime werkweek (36 uur) max. € 4.671, - bruto per maand (schaal 10). Dit is afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Daarnaast heb je ook een Individueel Keuze Budget (IKB) ter waarde van 17,05% van het salaris (dit is inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering). Dit budget kun je uit laten keren in verschillende vormen. Bijvoorbeeld extra salaris, extra verlof, sportabonnementen, etc.
 • Zaffier heeft flexibele werktijden en de mogelijkheid om werk en privé goed in balans te houden. Bijvoorbeeld door thuis te werken.
Wil je meer weten of reageren?
Solliciteren kan via de sollicitatiebutton.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op over de voortgang van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in