Medewerker groenvoorziening in regio Alkmaar

Alkmaar

Globen Personeel
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Jouw gras is groener dan bij de buren. En daarom wil jij medewerker groenvoorziening in Alkmaar worden. Schoffelen, onkruid wieden of met de bosmaaier aan het werk, deze baan is hartstikke gevarieerd. Elk gebied waar je komt maak jij een heel stuk mooier. En dat is nou net wat jou aanspreekt!

Gestelde eisen Jij hebt je rijbewijs B (BE is een pré),Je werkt graag buiten,Je bent fulltime beschikbaar,Jij vind het leuk om soms alleen en soms in een team te werken,Je werkt graag veilig,Jij bent betrouwbaar
Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Aantal uur per week Fulltime
In overleg
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
Werk bij jou in de buurt,De beste materialen om jouw klus te klaren,Mogelijkheid om trainingen te volgen,Een vast contactpersoon bij Globen (gewoon appen of bellen voor al je vragen),Geld natuurlijk,Vakantiegeld en vakatie-uren: wij gunnen jou die vakantie!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Het vinden en verbinden van vakmensen is wat wij (al 15 jaar) doen en waar we goed in zijn.

Wij weten alles, oké bijna alles, over de groene ruimte en infrastructuur. Of het nou gaat om de opbouw, of om het beheer en onderhoud. En al deze kennis gebruiken we om de beste baan voor jou te vinden, bij top opdrachtgevers.

Door het hele land hebben wij vestigingen. Daardoor weten we precies wat er speelt in jouw regio. En heb jij altijd een contactpersoon dicht bij huis. Wel zo makkelijk.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Medewerker Groenvoorziening in Alkmaar Bekijk alle soortgelijke vacatures