ANIOS Medical Trainee Noord-Holland - Alkmaar

Alkmaar

BKV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Spreekt dit jou aan?

Grijp deze unieke kans: een op maat gemaakt ontwikkeltraject waarbij je goede supervisie krijgt, baangarantie en een budget voor scholing. BKV gaat graag met jou in gesprek.


Jouw nieuwe baan

Een ontwikkeltraject voor één of twee jaar, met onder meer:

  • goede supervisie op de werkvloer,
  • een eigen opleidingsbudget,
  • diverse werkervaringsplekken;
  • persoonlijk coaching.

Doel: Jij kunt straks een weloverwogen keuze maken voor je toekomst. Een gedegen keuze voor een opleidingstraject tot medisch specialist. Wat wil je> De huisartsenopleiding, een specialisme in de kliniek of daarbuiten. Heb je al aan cardiologie, SEH of interne geneeskunde gedacht? De sociale geneeskunde, ook zo'n ontzettend breed en uitdagend werkveld.

In dit traject werk jij net als iedere andere ANIOS, maar je krijgt net een beetje extra. Lees over ons plustraject hieronder meer:

Wij starten eerst met een uitgebreid intakegesprek. Zo brengen wij jouw wensen en behoefte in kaart. Samenbepalen we hoe jouw traject eruit komt te zien. Waar wil je werken, welke regio, in Nederland of daar buiten? We kijken naar wat jij wilt.


Jouw nieuwe werkplek

Wij zoeken voor jou een werkplek, daar zijn wij voor. Jij kunt je tijd beter aan je huidige baan of onderzoek besteden. Je kunt als ANIOS gaan werken, zonder dat je je hoeft te profileren als dé potentiële AIOS.

Wij zeggen hoe het zit, namelijk dat je relevante werkervaring op wilt doen. Je wordt goed ingewerkt door een bevlogen collega-arts. Dat borgen wij in meerdere evaluatiegesprekken die wij samen voeren op de werkplek.

Je geeft aan dat je graag bijgeschoold wilt worden op een inhoudelijk onderwerp of je wilt juist leren hoe je het beste jouw eigen expertise kunt delen met anderen. Wij hebben de juiste trainers die jou deze vaardigheden kunnen bijbrengen.


Wat breng je mee?

Eigenlijk zijn alle BIG-geregistreerde artsen bevlogen en gedreven, daar ligt het niet aan. Niemand klaagt over alle vlieguren die gemaakt moeten worden om ergens specialist in te worden. Bijna iedere ANIOS is op zoek naar verdieping en hecht belang aan resultaatgericht werken. Waar je jezelf in moet herkennen om een échte ANIOS-plus te zijn, is het volgende:

  • Je stelt je leerbaar op en bent nieuwsgierig.
  • Je deelt graag jouw kennis en ervaring met andere ANIOS tijdens jullie intervisiemomenten.
Arbeidsvoorwaarden

Jouw salaris is afhankelijk van de sector waarin je werkzaam bent. Wij volgen deze cao’s. Wij zijn ervaren onderhandelaars en halen de beste optie voor jou naar boven. Heb je een contract voor twee jaar, dan ga je er het tweede jaar altijd op vooruit, dat staat vast. We bieden je minimaal een jaarcontract, langer mag. Dat bepaal jij.

Je krijgt direct een arbeidsovereenkomst bij BKV van één of twee jaar. De keuze is aan jou. We maken met jou vanaf het begin een persoonlijk ontwikkelplan op maat waarin we de doelen vastleggen, de opleidingsdagen inregelen en coaching-momenten inregelen.

Jij hebt de regie! Dus liever het eerste jaar fulltime werken en in het tweede jaar meer focus op ontwikkelcomponenten of andersom. Samen bepalen wij jouw beste strategie binnen haalbare kaders uiteraard. Het is de bedoeling dat de balans tussen werk en privé geborgd blijft.


Verdere informatie

Als professional ontwikkel je jezelf voortdurend. Je bent trots op je ervaringen en bekwaamheden en je wilt dit goed op orde hebben. Veilig, geregistreerd én gevalideerd, zodat jouw ontwikkeling als rode draad door je carrière loopt. 

Daarom krijg jij als je start op deze functie een persoonlijk Iprove account. Dé handige en digitale tool voor jouw professionele ontwikkeling mét aandacht voor ‘soft skills’.  

Voor meer informatie over deze vacature neem je contact op Senior Consultant Healthcare Annemarie Dijkman via: + 31 888 – 22 55 88. Je mag ook een bericht sturen via WhatsApp: +31 6 – 53 17 56 70 of per mail via: [email protected]

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Geef je baanwensen door via de job alert, dan ontvang je passende vacatures. 

Deze vacature staat landelijk uit.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn BKV: al sinds 1997 hét bureau in de zorg. Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een baan en zorgorganisaties met het invullen van hun vacatures. En zo willen wij, samen met jou, de zorg in binnen- en buitenland verbeteren. Door onze jarenlange ervaring in de zorg weten wij precies wat er waar speelt. En deze kennis zetten wij graag in om jou te helpen bij jouw loopbaan of capaciteitsvraagstuk(ken). Wat kunnen we voor jou betekenen?

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures ANIOS in Alkmaar Bekijk alle soortgelijke vacatures