Beveiligingsmonteur, MBO-3 - Alkmaar

Alkmaar

TeqJob Beveiligingstechniek
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Vacature Beveiligingsmonteur, MBO-3

Afhankelijk van de projecten waar wij mee bezig zijn krijg je van de planning door waar je aan de slag kan. Dit kan een klein of groot nieuwbouwproject zijn of een dag service / onderhoud. Grotere projecten voor je vaak uit met meerdere collega's en de wat kleinere projecten heb je vaak zelf in beheer en maak je zelf afspraken met de opdrachtgever. Wij werken over het algemeen in de luxere woningbouw en het mkb, dit kan een winkel, kantoor of opslag zijn maar wij werken ook aan speciale opdrachten voor landelijke organisaties. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan een (CCTV) camera systemen voor diverse onbemande tankstations. Dit zijn doorlopende opdrachten met vaste afspraken. Bekabeling laten we bij nieuwbouwprojecten vaak uitvoeren door een ander bedrijf en wij specialiseren ons in de installatie van alle beveiligingsapparatuur. Binnen woningen werken wij vaak met draadloze systemen, hierbij is kennis van Wifi systemen, (TCP/IP) en Firewalls belangrijk. Heb je deze kennis nog niet dan kan je bij ons een cursus volgen.

Ervaring als elektromonteur niveau 3 is een pre omdat je dan goed weet wat het inhoud om zelfstandig via werkbonnen te werken. In de functie van beveiligingsmonteur werk je zelfstandig binnen een eigen rayon, je wordt ingezet op nieuwbouw en op service / onderhoud.

Wat kun je verwachten
Een marktconform salaris (indicatie €2600,00 bruto per maand) wat afhankelijk is van je kennis en ervaring. Secundaire voorwaarden zijn een representatieve auto van de zaak, laptop / Ipad en een mobiele telefoon. Onze opdrachtgevers zijn bijna allemaal een erkende leerbedrijven, met mogelijkheden voor jou om door te groeien, eventueel met ondersteuning in een opleiding.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

Je hebt ervaring als binnen de techniek als bijvoorbeeld elektromonteur en je bent in bezit van een rijbewijs B en een VCA certificaat. Bij voorkeur heb je natuurlijk ervaring met beveiligingscamera's en alarminstallaties maar motivatie maar de ambitie om je verder te ontwikkelen vinden wij veel belangrijker.

  • MBO-3 werk- en denkniveau
  • ervaring in de elektrotechniek / beveiligingstechniek
  • kennis van- en ervaring met ICT
  • goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!


Waarom zou je kiezen voor de baan van Beveiligingsmonteur, MBO-3

Je wilt meer vrijheid en zelfstandigheid in je functie en wilt jezelf verder ontwikkelen binnen een werkgebied wat in beweging is. Je neemt graag initiatief maar weet wel goed je tijd te verdelen en hier effectief mee om te gaan. Je gaat rechtstreeks in dienst bij de werkgever!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 2.600 p/m
Bedrijfsomschrijving TeqJob Beveiligingstechniek is de specialist voor Werving & Selectie (recruitment) van beveiligingsmonteurs en technisch specialisten binnen de beveiligingstechniek. Wij hebben in heel Nederland altijd interessante vacatures openstaan voor monteurs, werkvoorbereiders / engineers en in het management op MBO-4 en HBO niveau. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de beveiligingstechniek neem dan direct contact met mij op 020 210 1500, Dennis Wilmans of kijk op de website van TeqJob Beveiligingstechniek

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Beveiligingsmonteur in Alkmaar