Verzorgende IG - Alkmaar

Alkmaar

Maandag
 • Maandag966 vacatures
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Detachering / Vast contract
 • Fulltime
 • Reiskostenvergoeding
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Over de functie

Diversiteit in een bruisende omgeving, daar ben jij tegen opgewassen als Verzorgende IG.

Binnen de zorg en de functie Verzorgende IG kun je te make krijgen met verschillende problematiek en situaties. Denk hierbij aan PG, somatiek en/of revalidatie. Elke cliënt/bewoner ondersteunen staat centraal binnen jouw rol. Je bent op vele manieren inzetbaar op het gebied van zorg, welzijn en wonen. Je verricht verzorgende, verpleegtechnische en begeleidende taken in het kader van zorgverleningsproces.

Je kan zowel zelfstandig als in teamverband jouw draai vinden. Jouw werkzaamheden zijn veelzijdig, het opstellen, onderhouden en kritisch bekijken van de zorgplannen behoort ook tot een van jouw taken. In jouw functie ben je het aanspreekpunt van de familie en derden, zoals een arts. Hiervoor is snel signaleren nodig, maar dat is voor jou geen probleem. Je onderneemt de juiste acties en zoekt naar oplossingen die het beste aansluiten bij de bewoner.

Welke rol speelt Maandag®?

Binnen Maandag® kijk ik, samen met jou, vanuit jouw ambities en wensen naar een passende opdrachtgever. Vanuit een (vast) dienstverband doe je ervaring op in verschillende zorginstellingen en afdelingen. Wanneer we samen een passende opdracht hebben gevonden, blijven we in contact. 


Functie eisen
 • Diploma Verzorgende IG;
 • Flexibele inzetbaarheid.

Wat krijg je hiervoor terug? Een dienstverband bij Maandag® staat voor zekerheid, op een flexibele manier. Diversiteit in opdrachten, ingericht naar jouw behoeften. En daarnaast:

 • Salaris conform CAO VVT;
 • Zicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Vakantiedagen, vakantiegeld, pensioen en andere soorten van verlof behoren ook tot de secundaire arbeidsvoorwaarden.

Niet te vergeten: samen met de Maandag® Academy kun je werken aan persoonlijke ontwikkeling. Er worden diverse cursussen en trainingen aangeboden, zowel gerelateerd aan het vakgebied als gericht op persoonlijke ontwikkeling. Samen met mij als jouw aanspreekpunt en sparringpartner kun je hierover in gesprek. 


Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Het gevoel van ambitie, optimisme en vertrouwen dragen we elke dag van de week uit. Wil jij flexibele zekerheid met een (vast) dienstverband? Ik spar graag over de mogelijkheden met je om een zo goed mogelijke match te kunnen maken.


Solliciteer

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Mensen die groen bloed door hun aderen hebben stromen. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Verzorgende IG in Alkmaar