Project Engineer - Alkmaar

Alkmaar

Xelvin
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ben je klaar voor de volgende stap in je carrière en wil je dit doen op het gebied van duurzaamheid? Hou jij van verbinden en hou je ervan meerdere projecten tegelijk te managen? En lijkt het je leuk dit te kunnen doen binnen een energiebedrijf? Dan ben jij de Project Engineer die wij zoeken!

Hoe ziet jouw dag eruit als Project Engineer?
Als Project Engineer ben je bezig met het uitdenken, ontwerpen en calculeren van plannen om klanten (bedrijven of particulieren) aan te kunnen sluiten op een duurzame energiebron. Je komt in een team van adviseurs, uitvoerders, beheerders, projectleiders en accountmanagers. Dagelijks schakel je met deze contactpersonen om aansluitingen te realiseren of optimaliseren. Hierbij krijg je de vrijheid om met creatieve oplossingen te komen en denk je tevens mee over toekomstbestendig maken van het (warmte)net.

Jij krijgt energie van samen doelen behalen en hebt geen bezwaar tegen storingsdiensten.

Wanneer ben je een aanvulling voor het team?

  • Een afgeronde HBO in de richting van installatietechniek, energietechniek of soortgelijk
  • Ervaring in een dergelijke rol of met klantcontact en verkoop
  • Ervaring binnen de energie wereld is mooi meegenomen. De werkwijze binnen deze branche heeft raakvlakken met de olie & gas, maritieme en pharma wereld. Wanneer je hier ervaring in heb nodigen wij je van harte uit om ook te reageren
Wij bieden
  • Salaris tussen € 3.500 en € 5.500 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week;
  • 25 vakantie & 13 atv-dagen;
  • Wat betreft de toekomst: wij betalen je pensioenpremie;
  • Na het jaarcontract bij Xelvin heb je uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd bij het bedrijf.
Is dit de baan voor jou? Solliciteer dan direct. Mijn naam is Kim Oostendorp en ik help jou graag verder in de procedure voor deze functie. Je kunt mij bellen, appen of mailen via: 06 - 10 03 61 77 of [email protected]

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.500 - € 5.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij hebben specialistische kennis

Daar zit onze kracht. Onze specialistische kennis is de basis van onze manier van werken. We denken inhoudelijk mee. We durven stappen te zetten. Dat zie je ook terug in ons team. Stuk voor stuk enthousiaste, ondernemende geesten die van aanpakken weten. Deze combinatie van vakkennis en gedrevenheid maakt ons veel meer dan een detacheerder. We zijn ook adviseurs en sparringpartners.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Project Engineer in Alkmaar