Logistiek medewerker - Alkmaar

Alkmaar

Randstad
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Lijkt het jou leuk om als logistiek medewerker aan de slag te gaan in een klein team? En ben jij per direct fulltime beschikbaar?

Voor een groothandel in Alkmaar zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker. Zij leveren vooral PBM (Peroonlijke bescherming(s) middelen) en MRO -artikelen, die zijn noodzakelijk om een bedrijf goed te laten functioneren. Denk hierbij aan o.a. gereedschap, reserveonderdelen en kantoorartikelen.

wat bieden wij jou
  • Logistiek medewerker
  • € 2.300- €2.600
  • 32-40 uur per week
wie ben jij

Jij bent fit, gemotiveerd en klaar voor een nieuwe uitdaging. Vind jij het leuk om te werken in de logistiek? En heb jij goede kennis van het werken met Microsoft office? Dan ben jij de logistiek medewerker die wij zoeken als:

  • Je MBO werk en denkniveau hebt
  • Je Basis kennis van EXACT (of een vergelijkbaar pakket) hebt
  • Je een Goede kennis van Office hebt
  • En een Heftruckcertificaat is een pré
wat ga je doen

De nadruk ligt op werkzaamheden in het magazijn, maar omdat je in een klein team werkt dien je ook mee te helpen/bij te springen op kantoor. Je zorgt ervoor dat de artikelen die met de vrachtwagen mee moeten klaar zijn voor transport. Als de vrachtwagen komt help je met het laden en lossen van de vracht. En je voert de administratie die daarbij hoort in het systeem.

  • Ontvangst van goederen ( zo nodig met heftruck)
  • Inboeken van ontvangen goederen in EXACT
  • Inpakken, labelen en administratief klaarmaken van goederen voor transport
waar ga je werken

In Alkmaar zit de exportafdeling van dit bedrijf. Daar zit een team van vier medewerkers. Dit team werkt volledig zelfstandig ten opzichte van de andere afdelingen/vestigingen binnen de organisatie. Dit bedrijf heeft als afzetmarkt het Caribische gebied. Dit bedrijf zoekt voor klanten uit het Caribische gebied de producten die zij graag willen binnen de Europese markt uit en stuurt ze daarna per boot of vliegtuig op.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.300 - € 2,60 p/m
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Logistiek Medewerker in Alkmaar