Werkvoorbereider - Alkmaar

Alkmaar

Xelvin
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Dit is jouw kans je te ontwikkelen en te laten zien bij een van de grootste netbeheerders van Nederland. Een speler die vooraan staat in de energietransitie.

Voor deze netbeheerder zoekt Xelvin een Werkvoorbereider in Alkmaar. In deze rol word je onderdeel van de tak die zich bezig houdt met het aanleggen van nieuwe energienetten en de daarvoor benodigde infrastructuren. Het is jouw taak het team van engineers, uitvoerders en projectmanagers te ondersteunen. Met jouw doordachte aanpak en bijbehorende begrotingen, bestellingen en planning loopt het op rolletjes. En wanneer er zich een uitdaging voor doet heb jij een creatieve oplossing.

Hoe ziet jouw dag eruit als Werkvoorbereider?
Als Werkvoorbereider bij deze netbeheerder vallen onder jouw verantwoordelijkheden zaken als tekeningen maken, vergunningen aanvragen en benodigde materialen bestellen. Ook heb je de kans je kantoorwerk af te wisselen met bezoeken aan de projectlocaties. Je hebt korte lijnen met de uitvoerders en aannemers om de voortgang van de projecten scherp te houden en het ligt in jouw natuur continue verbeterkansen te zien en te bespreken. Als Werkvoorbereider werk je aan meerdere projecten tegelijk en dit geeft je energie. Naast dat je in de gaten houdt of het werk binnen de afgesproken planningen gehaald wordt houd je te allen tijde oog voor de veiligheid op locatie.

Wanneer ben je een aanvulling voor het team?

  • Afgeronde MBO opleiding in de richting van elektrotechniek, werktuigbouwkunde, energietechniek, aviation of soortgelijk
  • Kennis van hoogspanning, laagspanning of gas is een pre
Wij bieden
  • Salaris tussen € 2.500 en € 3.500 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week;
  • 25 vakantie & 13 atv-dagen;
  • Wat betreft de toekomst: wij betalen je pensioenpremie;
  • Na het jaarcontract bij Xelvin heb je uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd bij het bedrijf.
Is dit de baan voor jou? Solliciteer dan direct. Mijn naam is Kim Oostendorp en ik help jou graag verder in de procedure voor deze functie. Je kunt mij bellen, appen of mailen via: 06 - 10 03 61 77 of [email protected]

Is dit niet helemaal jouw baan maar ben je wel nieuwsgierig geworden naar wat Xelvin voor je kan betekenen? Ook dan wil ik je van harte uitnodigen om contact met mij te zoeken.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 3.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij hebben specialistische kennis

Daar zit onze kracht. Onze specialistische kennis is de basis van onze manier van werken. We denken inhoudelijk mee. We durven stappen te zetten. Dat zie je ook terug in ons team. Stuk voor stuk enthousiaste, ondernemende geesten die van aanpakken weten. Deze combinatie van vakkennis en gedrevenheid maakt ons veel meer dan een detacheerder. We zijn ook adviseurs en sparringpartners.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Werkvoorbereider in Alkmaar