Vacature Basisarts HIC regio Twente - Almelo

Almelo

BKV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Spreekt dit jou aan?

Kom jij dit betrokken team versterken? Op de High Intensive Care staat een enorm inspirerende en leerzame uitdaging op je te wachten! 


Jouw nieuwe baan

Als ANIOS handel jij snel en adequaat. Ook heb jij het nodige lef om deze functie uit te oefenen. Dit heb jij nodig, omdat jij hoog intensieve zorg biedt aan cliënten bij wie veiligheid en bescherming in eerste instantie de hoogste prioriteit hebben. Jij zet verandering om in verrijking.

Op de High Intensive Care houd jij je bezig met: 

  • diagnostiek (intakes en onderzoek);
  • het verzamelen van informatie en opstellen van een behandelplan;
  • het onderhouden van contact met naasten van de cliënt;
  • het actief deelnemen aan overleggen.
Jouw nieuwe werkplek

De HIC, of wel High Intensive Care, is een model voor kortdurende klinische opname in de geestelijke gezondheidszorg. Centraal staat hierin het terugdringen van dwang en drang, met de aandacht gericht op het herwinnen van de eigen regie van de cliënt.


Wat breng je mee?

Jij hecht grote waarde aan het leveren van de beste kwaliteit zorg. Professionaliteit heb jij hierbij hoog in het vaandel staan. Samenwerken vind jij prettig, je staat open voor ideeën van collega’s en draagt bij aan een inspirerend werkklimaat. Jij hebt een resultaat- en cliëntgerichte houding en communiceert op een verbindende wijze.

Daarnaast..

  • ben jij een BIG-geregistreerd basisarts met ruime behandelervaring;
  • beschik jij over een duidelijke en brede visie op de zorg;
  • houd jij van uitdagingen, ben je positief en kun je goed relativeren.
Arbeidsvoorwaarden

Jij start per direct. Het aantal uur dat je gaat werken en tot wanneer je contract loopt, wordt in overleg met jou bepaald.

Salariëring vindt plaats conform cao ggz. Jouw salaris wordt bepaald aan de hand van jouw opleiding en ervaring en bedraagt minimaal 3.465 euro tot maximaal 5.439 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Daarnaast ontvang jij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan en bedrijfsfitness. Ook is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zo zijn er uitstekende scholingsmogelijkheden en kun jij (op termijn) de opleiding tot psychiater volgen.


Verdere informatie

Reageer via de website of stuur een mail naar Suzanne via [email protected] Je mag ook een bericht sturen via WhatsApp: +31 6 – 34 55 47 72.

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Geef jouw baanwensen door via de job alert, dan ontvang je passende vacatures.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.465 - € 5.439 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn BKV: al sinds 1997 hét bureau in de zorg. Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een baan en zorgorganisaties met het invullen van hun vacatures. En zo willen wij, samen met jou, de zorg in binnen- en buitenland verbeteren. Door onze jarenlange ervaring in de zorg weten wij precies wat er waar speelt. En deze kennis zetten wij graag in om jou te helpen bij jouw loopbaan of capaciteitsvraagstuk(ken). Wat kunnen we voor jou betekenen?

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Basisarts in Almelo