Laseroperator - Almelo

Almelo

Effect Personeelsdiensten
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Heb jij affiniteit met plaatbewerking en heb jij ervaring met CNC machines? Dan is de functie laseroperator, met mogelijkheden op een vast contract, een mooie nieuwe uitdaging voor jou!


Wat ga je allemaal doen?

Als laseroperator versterk je het team op de Laserafdeling waar de 2d- en 3d lasermachines hun werk doen. Aan jou en jouw collega's de taak deze CNC machines optimaal te laten produceren. Dit doe je door het controleren van de productkwaliteit aan de hand van controle-instructies en gestelde kwaliteitseisen. Daarnaast assisteer je jouw collega's met het ombouwen/instellen van de machines. Geen dag is hetzelfde! Zie jij kansen om de processen te verbeteren? Dan communiceer jij dit aan de leidinggevende van jouw afdeling. Als laseroperator heb je een afwisselende, verantwoordelijke baan, waarbij je zowel zelfstandig als samen werkt. Aan jou de taak ervoor te zorgen dat de werkplek altijd netjes is. Jouw werkzaamheden voer je uit in ploegendienst.


Een korte introductie

Je komt te werken bij een professioneel bedrijf waar collegialiteit voorop staat. Een (h)echt Twents en informeel familiebedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardig plaatwerk. Milieu en duurzaamheid staat voorop. Het bedrijf besteedt veel aandacht aan jouw persoonlijke- en professionele ontwikkeling . Veel van jouw toekomstige collega's werken er al jarenlang. Zij hebben een grote bijdrage geleverd en hebben zich hogerop weten te werken. Binnen het bedrijf zijn er dus veel doorgroeimogelijkheden en mogelijkheden voor een vast contract.


Wat we jou bieden
 • Een uitdagende fulltime baan met uitzicht op een vast contract
 • Een goed salaris wat kan oplopen tot €3500,-
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, je bouwt vakantiedagen op en ontvangt een ruime reiskostenvergoeding
 • Een pensioenregeling, je bouwt pensioen op bij een fonds
 • Uitzicht op een vast contract
 • Mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen door middel van vakgerichte cursussen en trainingen
Jouw kwaliteiten
 • Affiniteit met plaatbewerking
 • MBO werk- en denkniveau of LTS
 • Ervaring in een soortgelijk functie
 • Bereidheid om in ploegen te werken 
 • Zelfstandigheid en het vermogen om in teamverband te werken

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Een écht Twents uitzendbureau

Effect Personeelsdiensten is een uitzendbureau in Oldenzaal dat zich specifiek richt op functies in de bouw en techniek in de regio Twente. Wij zijn een (h)echt Twents bedrijf waar de eigenschappen vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en afspraak is afspraak centraal staan. We bemiddelen voornamelijk in vaste banen mét toekomstperspectief, maar je kunt ook bij ons terecht voor tijdelijke dienstverbanden. Bij ons ben je geen nummertje. In een maatschappij die steeds individualistische wordt vinden wij het erg belangrijk om persoonlijk contact te houden met onze medewerkers en klanten. Ons werk als uitzendbureau blijft immers mensenwerk. Daarom staat bij ons de koffie altijd klaar!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Operator in Almelo Bekijk alle soortgelijke vacatures