Schoonmaker - Almelo

Almelo

Effect Personeelsdiensten
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Heb jij ervaring in de de schoonmaak? Of zelfs als glazenwasser? Dan is onderstaande vacature op jouw lijf geschreven. Wie weet versterk jij binnenkort dit team van specialisten! 


Wat ga je allemaal doen?

Tijdens jouw werkdag ga jij verschillende adressen af om daar aan de slag te gaan. Je eerste adres is gewoon bij iemand thuis terwijl het andere misschien wel een bedrijfshal of parkeergarage is. Wanneer jij de locatie verlaat is alles weer netjes en schoon en zijn alle glazen van het pand weer als nieuw. Samen met je collega's ga je voor de beste kwaliteit! Je adressen bevinden zich in de regio, waardoor je 's avonds weer mooi op tijd thuis bent. Het betreft een zelfstandige en flexibele functie.


Een korte introductie

Je komt als schoonmaker / glazenwasser te werken bij een middelgroot schoonmaakbedrijf dat werkt voor veel instellingen, woningbouwverenigingen en bedrijven, maar daarnaast ook voor particulieren in heel Twente. Naast schoonmaken houden ze zich ook bezig met het ontruimen en herstellen van o.a. bedrijfshallen, woningen en tuinen. Er heerst een hands-on mentaliteit en de communicatielijntjes zijn kort. Er wordt hard gewerkt, maar er is altijd ruimte voor een lolletje op de werkvloer. Veilig werken is een belangrijk onderdeel van je werk. Heb jij bijvoorbeeld een VCA of een hoogwerker certificaat nodig, dan wordt dit geregeld.


Wat we jou bieden
  • Je ontvangt een marktconform salaris conform Schoonmaak CAO, tussen €1.900 en €2.200,- bruto per maand
  • Een fulltime (36-40 uur) baan bij een financieel gezonde werkgever
  • Met een eigen werkbus ga je naar afwisselende locaties, dus geen enkele dag is hetzelfde!
  • Je komt terecht in een hecht team van hardwerkende collega's
  • Bij wederzijds goed bevallen uitzicht op een vast contract
Jouw kwaliteiten
  • Relevante werkervaring als schoonmaker / glazenwasser
  • Je bent fulltime beschikbaar
  • Rijbewijs B

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 1.900 - € 2.200 p/m
Bedrijfsomschrijving Een écht Twents uitzendbureau

Effect Personeelsdiensten is een uitzendbureau in Oldenzaal dat zich specifiek richt op functies in de bouw en techniek in de regio Twente. Wij zijn een (h)echt Twents bedrijf waar de eigenschappen vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en afspraak is afspraak centraal staan. We bemiddelen voornamelijk in vaste banen mét toekomstperspectief, maar je kunt ook bij ons terecht voor tijdelijke dienstverbanden. Bij ons ben je geen nummertje. In een maatschappij die steeds individualistische wordt vinden wij het erg belangrijk om persoonlijk contact te houden met onze medewerkers en klanten. Ons werk als uitzendbureau blijft immers mensenwerk. Daarom staat bij ons de koffie altijd klaar!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Schoonmaker in Almelo