Schoonmaker/schoonmaakster - Almere

Almere

Werkis / verder met werk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Wij zijn opzoek naar schoonmakers/schoonmaaksters die vanaf eind november tot 31 december in de middag willen schoonmaken. De werktijden zijn van 13:00u tot 17:00u. je werkt op 1 locatie, deze is wel moeilijk te bereiken met OV dus belangrijk dat je er met de auto kan komen. De locatie is op de Stichtsekant. Het is handig als je al schoonmaak ervaring hebt! Voor 29 november is het ook mogelijk om al te beginnen. Dan kan je 3 dagen per week werken zodat je ingewerkt kan worden.


Gevraagd wordt
  • Beschikbaar in de middag van maandag t/m vrijdag
  • Minimaal 20 uur per week
  • Ervaring in de schoonmaak is een pré
  • Beschikbaar tot 31 december
Geboden wordt
  • Salaris conform CAO
  • Tijdelijke functie
  • Je kan zelfstandig ergens aan de slag
  • Je werkt maar op 1 locatie dus je hoeft niet elke dag naar een andere locatie

lees meer

Bedrijfsomschrijving Verder met werk is onze missie. Onze core business is het verbinden van opdrachtgevers en kandidaten. We vinden de beste kandidaten voor onze opdrachtgevers en de mooiste banen voor onze kandidaten. Daarnaast bieden we ook de diensten loopbaancoaching, casemanagement en Inhouse Service aan.

Ontwikkeling en groei
Wij geloven dat werk je verder brengt in je ontwikkeling. Ontwikkelingsgericht, ambitieus en betrokkenheid kenmerken onze collega's. We gaan nog een stap verder in het stimuleren van de ontwikkeling van onze medewerkers door middel van Werkis / build your dream en de Werkis Academy. In het licht van onze doelstelling ‘het ontwikkelen van mensen' vinden we het logisch om de ondernemersgeest te stimuleren. We denken verder dan de carrière binnen Werkis.

Werkis kiest bewust voor jouw toekomst, welke keuze maak jij?

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Schoonmaker in Almere