Allround productiemedewerker/heftruck (M/V) - Almere

Almere

Werkis / verder met werk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Wij zijn opzoek naar een gemotiveerde allrounder. Je zal bezig gaan met sorteerwerkzaamheden, ondersteunen van je collega's in de productie en houd je de werkplek schoon. Ook kan het voorkomen dat je eens op de heftruck zal springen om dingen te verplaatsen.
Ervaring op de heftruck is dus wel handig! Deze functie is in de dagdienst. Je zal de helft van de tijd op de heftruck rijden maar er zijn ook zeker mogelijkheden om je door te ontwikkelen. Bijvoorbeeld richting kraanmachinist.


Gevraagd wordt
  • Ervaring op de heftruck en in een productieomgeving
  • Jij bent een echte aanpakker!
  • Je bent woonachtig in Almere
Geboden wordt
  • Een marktconform salaris
  • Een gezellig team!
  • Uitzicht op vast dienstverband
  • Nog geen geldig certificaat, deze kan je via ons behalen!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Verder met werk is onze missie. Onze core business is het verbinden van opdrachtgevers en kandidaten. We vinden de beste kandidaten voor onze opdrachtgevers en de mooiste banen voor onze kandidaten. Daarnaast bieden we ook de diensten loopbaancoaching, casemanagement en Inhouse Service aan.

Ontwikkeling en groei
Wij geloven dat werk je verder brengt in je ontwikkeling. Ontwikkelingsgericht, ambitieus en betrokkenheid kenmerken onze collega's. We gaan nog een stap verder in het stimuleren van de ontwikkeling van onze medewerkers door middel van Werkis / build your dream en de Werkis Academy. In het licht van onze doelstelling ‘het ontwikkelen van mensen' vinden we het logisch om de ondernemersgeest te stimuleren. We denken verder dan de carrière binnen Werkis.

Werkis kiest bewust voor jouw toekomst, welke keuze maak jij?

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Productiemedewerker in Almere