30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.
30+ dagen geleden geplaatst • 4x bekeken

GZ-Psycholoog Kinder- en Jeugdpsychiatrie (24-36 uur) Almere • GGz Centraal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vacaturedetails

 • € 5.734 p/m
 • 24 - 36 uur
 • Universiteit of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior
 • Bonusregeling
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Zo werk jij
Voor wie jij er bent? Kinderen en jeugdigen van 6-12 jaar met diverse psychiatrische problematiek als trauma, ADHD, autisme en stemmingsstoornissen. In samenwerking met het multidisciplinaire team 6-12 geef je uitvoering aan diagnostiek en behandeling van kinderen en hun gezinnen. Binnen het team staat de ontwikkeling van deze kinderen en jeugdigen centraal. Door onze transmurale manier van werken werk jij zowel poliklinisch als op de deeltijdbehandeling. Kortom, je bent er als gz-psycholoog door:
 • zelfstandig jouw eigen caseload te beheren en uitvoering te geven aan diagnostiek en behandeling.
 • vanuit jouw systeemgerichte werkwijze ouderbegeleiding en systeemtherapie aan te bieden.
 • begeleiding te geven aan een gz-psycholoog in opleiding.
 • actieve deelname binnen het regionale netwerk kind en jeugd.
Jouw  nieuwe collega’s van team 6-12 wachten al op je. Met jou als gz-psycholoog zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, vanuit multidisciplinaire samenwerking bijdragen aan behandeling van kinderen en gezinnen met uiteenlopende psychiatrische problematiek. Op de polikliniek onderzoeken en bespreken we de diagnostiek en behandelmogelijkheden samen met het gezin en het kind of de jongere. De focus ligt op het verminderen van de klachten én het ondersteunen van de omgeving. Is er een meer intensieve behandeling nodig? Dan kunnen cliënten terecht op de deeltijdbehandeling of een andere locatie van Fornhese.  

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Dynamisch, collegiaal en deskundig. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart. 


Functie-eisen

Jouw kwaliteiten
Jij bent zelfstandig, zodat jij als regiebehandelaar in jouw eigen caseload de juiste lijnen kan uitzetten. Uiteraard ben je ook een teamplayer, waardoor je gebruik maakt van de beschikbare kennis binnen het team en daarnaast ook jouw eigen kennis deelt. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde opleiding tot gz-psycholoog. 
 • een bijbehorende BIG-registratie.
 • ervaring met systeemgericht werken en het geven van ouderbegeleiding.
 • affiniteit met traumabehandeling.


Aanbod

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als gz-psycholoog bij GGz Centraal rekenen op:  

 • een bruto maandsalaris tussen € 3.760,- en € 5.734,- (CAO GGZ, functiegroep 65) op basis van 36 uur.  
 • een contract voor 24 - 36 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling. 
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.   
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.  

Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.  


Versterk ons

Zet jouw talenten in als gz-psycholoog op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Almere.   

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Kathleen van den Brand (klinisch psycholoog) of Claudia Vlaar (gz-psycholoog) via +31 365210400. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of via +31 881 340 415.  

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.  

Bedrijfsomschrijving


Met elkaar
Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo'n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega's willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Fornhese locatie Almere. Op de polikliniek onderzoeken en bespreken onze professionals de diagnostiek en behandelmogelijkheden samen met het gezin en het kind of de jongere. De focus ligt op het verminderen van de klachten én het ondersteunen van de omgeving. Fornhese biedt specialistische kinder- en jeugd ggz voor kinderen van 0 tot 18 jaar en hun naastbetrokkenen. Vanuit verschillende locaties en samen met ruim 325 collega's en netwerkpartners ontfermt Fornhese zich over het totale werkgebied van GGz Centraal. Fornhese staat voor een hoge mate van professionaliteit en expertise. Zowel in de directe zorg als in de visie op werkgeverschap. Eigen initiatief, kennisdeling en constructieve samenwerking kenmerkt de collegiale manier van werken.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in