+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
15 dagen geleden geplaatst | 4x bekeken

Tachograaf / Telematica Specialist bij Smart Tacho Solutions B.V Alphen aan den Rijn Smart Tacho Solutions

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Smart Tacho Solutions

Smart Tacho Solutions
  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
  • 135 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • € 2.500 - € 3.500 p/m
  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Vast contract
  • Junior/Medior/Senior
  • Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Ben jij Tachograaf / Telematica Specialist en zoek je een leuke en uitdagende baan waarbij je niet alleen voor ene correcte inbouw zorgt, maar ook werkplaatsmonteurs traint in het juiste gebruik van ijkapparatuur? Samen met Smart Tacho Solutions B.V. zoeken wij dan JOU!
Als Tachograaf / Telematica Specialist ben jij verantwoordelijk voor het compleet monteren en in bedrijfstellen van tachograaf installaties en telematica apparatuur in vrachtwagens en bedrijfswagens. Daarnaast zal je de tachograaf installaties ook ijken en afmelden. Verder zal je de software en apparatuur bij de klanten installeren en support leveren aan de klanten. De functie is verder zeer afwisselend want je zal ook de werkplaatsmonteurs bij de klanten trainen zodat zij de tachografen kunnen ijken en de software goed kunnen gebruiken. Je doet dit veelal bij de klanten op locatie en wordt dus het gezicht van Smart Solutions B.V. en “de vent in de tent”.

Functie-eisen

Vanzelfsprekend heb je al ervaring met het installeren van tachografen en/of telematica systemen. Verder ben je zelfstandig, flexibel, werk je oplossingsgericht met een goed verantwoordelijkheidsgevoel en lever je graag kwaliteit en toegevoegde waarde. Je hebt een afgeronde MBO opleiding en kan overweg met Excel, Word, Outlook en Windows en bent zeker niet bang voor PC en netwerken. Omdat je bij de klanten op locatie de werkzaamheden uitvoert, verwachten wij dat je een goede kennis hebt van de Nederlandse taal, een representatief voorkomen hebt en in het bezit bent van een rijbewijs B.
Bij voorkeur heb je al een werkplaatskaart waarmee je aan tachografen mag werken, een bevoegdheidspas (IBKI) en heb je enige kennis van ICT/netwerken en installatie van software. Indien je dit nog niet hebt, kan je dit ook leren dmv de interne opleidingen die Smart Tacho Solutions heeft. Jouw standplaats is in Alphen aan den Rijn.

Aanbod

Smart Tacho Solutions is een jonge en informele organisatie en biedt je dan ook een zeer fijne en professionele werkomgeving. Je ontvangt een goed salaris en de beschikking over een goed ingerichte servicebus, laptop en telefoon. Bij Smart Tacho Solutions is er volop ruimte voor eigen inbreng en ideeën en wordt je gestimuleerd om jezelf verder te ontplooien; hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan het volgen en eventueel geven van trainingen en cursussen. Bij Smart Tacho Solutions kan jij je kansen pakken!
Afhankelijk van je kennis en ervaring ligt je salaris als vestigingsmanager tussen €2500 en €3500. Natuurlijk wordt hierbij ook gelet op wat jij voor Smart Tacho Solutions B.V. kunt betekenen!

Bedrijfsomschrijving

Smart Tacho Solutions is gevestigd in Alphen aan den Rijn, is één van de drie grootste geautoriseerde VDO partners in Nederland en is de specialist op het gebied van Tachografen en is voor truckdealers, fleetowners en de eigen rijder de kennispartner op het gebied van de digitale tachograaf, ijkapparatuur en software. Zo bieden zij niet alleen de hardware, maar ook de software die je maandelijks of wekelijks automatisch laat weten of alles op tachograaf- en wetgeving gebied in orde is. Deze software kan gebruikt worden om mogelijke overtredingen, besparingen of aansturing te analyseren en door te voeren. Ook voor deze analyse en het daar uitvloeiend advies is de klant (wagenparkbeheerder of eigen rijder) bij Smart Tacho Solutions aan het juiste adres!

Smart Tacho Solutions heeft voor zowel werkplaatsmonteurs, planners, directieleden, wagenparkbeheerders en chauffeurs een breed scala aan RDW, CCV en IBKI gecertificeerde opleidingen welke zij op een professionele, unieke en cursist-gerelateerd manier geven.

Smart Tacho Solutions is naast dit al ook het adres voor diverse telematica oplossingen zoals bijvoorbeeld track en trace systemen, boordcomputers en fleet management systemen.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in