+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
12 dagen geleden geplaatst | 124x bekeken

Shopmanager voor de nieuwe SuperBrawinkel in Amsterdam Amsterdam SuperBra Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

SuperBra Amsterdam

SuperBra Amsterdam
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • € 2.100 - € 3.000 p/m
 • 30 - 38 uur
 • MBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior
 • Pensioenregeling
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

SuperBra zoekt een enthousiaste shopmanager voor onze nieuwe winkel in Amsterdam, voor 30-38 uur per week. Als shopmanager ben je verantwoordelijk voor het functioneren van het team van SuperBrafitters en winkelhulpen, waarbij je nieuwe medewerkers inwerkt en een prettige werkcultuur creëert. Ook werk je zelf drie tot vier dagen per week actief mee op de werkvloer. SuperBra wil een BH-revolutie in Nederland tot stand brengen en onze missie is om iedereen die een BH draagt in een goedzittend exemplaar te krijgen. Dit doen we door ernaar te streven dat alle klanten in onze winkels een superpositieve ervaring hebben, vanuit onze kernwaarden deskundigheid, kwaliteit, betaalbaarheid, diversiteit en body positivity. Als shopmanager van de nieuwe winkel in Amsterdam help je om dit te verwezenlijken.

De werkzaamheden van de shopmanager in Amsterdam zijn onder andere:
 • Aansturen van het team
 • Roosteren
 • Meewerken op de werkvloer (70-80% van je werktijd)
 • Meedenken over de collectie en de bedrijfsvoering
 • Bestellingen plaatsen
 • Klantenservice


Functie-eisen

We zijn op zoek naar een nauwkeurige, stressbestendige shopmanager met veel verantwoordelijkheidsgevoel, die zich graag inzet voor een efficiënte bedrijfsvoering en het aansturen van het team. Je hebt aantoonbaar leidinggevende kwaliteiten. Kennis van lingerie is niet vereist, omdat je intern getraind wordt in het brafitten, dit is het adviseren van klanten over de juiste maat en het juiste model BH. Je bent comfortabel met het aanraken van klanten om hen bijvoorbeeld te helpen bij het aantrekken van de BH en je kan mensen goed op hun gemak stellen. Je spreekt Nederlands en vindt het geen probleem om regelmatig in het weekend te werken.

Aanbod

We verwachten dat deze zomer het team zal bestaan uit ongeveer 5 of 6 SuperBrafitters en 2 winkelhulpen.

Onze nieuwe winkel in Amsterdam opent 26 mei en je inwerkperiode begint zodra jij beschikbaar bent. Vanwege de verbouwing in Amsterdam zal je in de maand mei getraind en ingewerkt worden in Rotterdam en/of Utrecht. De reiskosten tijdens je inwerkperiode worden volledig vergoed. De winkel is zes dagen per week open, van dinsdag tot en met zondag. Geef in je motivatiebrief aan hoeveel uur je wilt werken en of er vaste dagen zijn waarop je niet kunt werken.

Wij bieden een afwisselende functie in een dynamisch en snelgroeiend bedrijf, geleid door een vrouwelijke directeur/eigenaar, met toffe collega’s. Je krijgt een salaris van 2100 - 3000 euro bruto per maand (op basis van 38u), afhankelijk van je ervaring. Daarnaast bieden wij deelname in een pensioenregeling en 20% personeelskorting. Op zondag geldt een toeslag van 50% en op feestdagen 100%.
Wij vinden een goede afbakening tussen werk en privé belangrijk. Je valt onder de operationeel manager en overlegt regelmatig met de shopmanagers van de andere winkels, de content manager en de directeur. We bieden mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf.
Als je met ons mee wilt op missie, stuur dan zo snel mogelijk je motivatiebrief en CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Salaris

€ 2.100 - € 3.000 p/m
(op basis van 38u)

Bedrijfsomschrijving

SuperBra is niet zo maar een lingeriewinkelketen. Met écht goed advies in het pashokje en meer dan 120 maten in de collectie (cup A-Q) willen wij een BH-revolutie naar Nederland brengen. We hebben een webshop en drie fysieke brafitting salons (in Rotterdam, Utrecht en op 26 mei opent de winkel in Amsterdam). Voor veel klanten is hun eerste brafitting bij SuperBra life changing omdat ze voor het eerste ervaren wat een goedzittende BH voor ze kan doen.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in