+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Busmonteur bij GVB in Amsterdam Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

GVB

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 6 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Bus (D)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.134 - € 3.170 p/m
  • 13e maand, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Busmonteurs bij GVB werken aan mechanische, elektrische en motorische herstel- en onderhoudswerkzaamheden van onze bussen. Wil jij ook werken aan een Busvloot van 218 GVB-bussen waaronder de Mercedes Citaro en VDL Citea in een garage met veel daglicht in Amsterdam-West? Klinkt niet slecht hè? En het wordt nog beter, want GVB gaat over op volledig elektrische bussen en de eerste elektrische bussen rijden al. Die fantastische veranderingen ga jij meemaken als Busmonteur bij GVB. Met één druk op de knop gaat de wit/blauwe bus 65, die zijn laatste ritje naar Station Zuid reed, de lucht in voor reparatie. De motor weigert dienst en jij weet natuurlijk als geen ander. Remmen, deuren of motoren, het maakt niet uit. Na jouw reparatie loopt alles weer gesmeerd. Samen met 40 collega’s waaronder Busmonteurs, Technisch analisten, Planners, Werkvoorbereiders en Logistiek medewerkers, zorg jij voor een goede sfeer en regelen jullie dat onze bussen storingsvrij en veilig door de Amsterdamse straten rijden. Jouw werk heeft direct invloed op de reisbeleving van de reizigers. Jij begint de ene keer vroeg en de andere keer laat met jouw dienst. Daarnaast ga je ongeveer eens per 7 weken op pad als er een bus strandt en los je op locatie het probleem op. Mede dankzij jou komen honderden passagiers veilig en op tijd op hun bestemming. Als Busmonteur rekent GVB op je. Zeker als het gaat om: • mechanische, elektrische en motorische herstel- en onderhoudswerkzaamheden; • technische diagnoses stellen; • het binnenhalen van 215 stads- en streekbussen voor de updates van hard- en software (met het oog op de toekomst).

Gevraagd

Als Busmonteur bij GVB, heb je in ieder geval een afgeronde MBO opleiding Bedrijfsautotechnicus (niveau 3 of 4) en heb je deze bij voorkeur aangevuld met extra cursussen/trainingen zoals bijvoorbeeld STEK of lastechniek. Ook heb je minimaal een jaar sleutelervaring en ben je in staat om zelfstandig herstel- en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Hierbij is het een voordeel als je kennis hebt van electro (hoogspanning en normale elektronica). Verder is het van belang dat je ervaring hebt in het stellen van diagnoses en storing zoeken en ook met de benodigde computersystemen en diagnose apparatuur kan omgaan.

Qua persoonlijkheid, ben jij een zelfstandige, resultaatgerichte en dienstverlenende technicus die zich verder wilt ontwikkelen en aan de slag wilt binnen een leuk en gezellig team. Het zou fijn zijn wanneer je al een rijbewijs D hebt, maar anders helpt GVB je met het behalen ervan! Tenslotte herken je jezelf in de kernwaarden van GVB: plezier in je werk, betrouwbaar en dienstverlenend.

Aanbod

GVB, iedereen in en rond Amsterdam kent ons. Maar wíé is GVB als werkgever? Wist jij bijvoorbeeld dat GVB in de top van Beste Werkgevers (van Amsterdam) schittert? Dat de betrokkenheid van de 5.000 collega’s sky high is en het personeelsverloop opvallend laag is? Dat is niet voor niets: GVB is een werkgever die verbindt. Bij GVB is het verrassend aangenaam werken, is de rauwe Amsterdamse cultuur duidelijk voelbaar en zijn ze samen op weg naar nóg betere dienstverlening voor onze reizigers en nóg beter werkgeverschap voor de collega’s. • Bij een aantrekkelijk werkgever hoort natuurlijk ook een aantrekkelijk salaris! Het salaris is ,afhankelijk van jouw opleidingsniveau, kennis en ervaring, minimaal € 2.134,- en maximaal € 3.170,- bruto per maand (salarisschaal 6) o.b.v. een 36-urige werkweek. Daar komt nog vakantiegeld, een 13e maand en een 1,5% levensloopbijdrage bij! • Gratis reizen in Amsterdam met GVB-tram, bus, metro en veerpont; • Tegemoetkoming in de ziektekostenverzekering; je krijgt elke maand maar liefst 72,25 euro netto als tegemoetkoming in de ziektekostenverzekering! Daarnaast kun je gebruiken maken van onze collectieve zorgverzekering waarbij je als GVB-medewerker korting krijgt op zowel je basis- als je aanvullende verzekering; • Mooie vakantieplannen maken? Doen! Je hebt ca. 21 vrije dagen per jaar (afhankelijk van leeftijd). Daarnaast heeft GVB een cafetariamodel. Van je vakantiegeld of 13de maand kun je tegen korting extra vakantiedagen inkopen (maximaal twee keer het aantal uur dat je werkt. Dus werk je 36 uur per week, dan kun je tot wel twee weken (36×2=72 uur) extra vakantie bijkopen! • Omdat GVB en de techniek nooit stilstaan, zal JIJ dit bij GVB ook niet hoeven doen! Zij investeren graag in jou om jou alle mogelijke kennis en kunde te geven van alle huidige en toekomstige technieken en aandrijvingen. Er zijn dan ook uitgebreide opleidings- en scholingsmogelijkheden, waardoor je kunt blijven groeien. Jouw loopbaan is jouw verantwoordelijkheid, dus pak die kans! • Je kunt deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering. Handig want je krijgt korting; • En voor later….. je krijgt van GVB een uitstekende pensioenregeling bij ABP.
Het salaris dat je ontvangt als busmonteur wordt in overleg met jou bepaald. Hierbij kijken we naar je opleiding en werkervaring, maar houden we vooral rekening met jouw meerwaarde!

Bedrijfsomschrijving

GVB verzorgt het openbaar vervoer in de gemeenten Amsterdam, Diemen en het tot de gemeente Ouder-Amstel behorende Duivendrecht. Daarnaast exploiteert het twee lijnen in Amstelveen, vier lijnen in de Haarlemmermeer en veren over het IJ en het Noordzeekanaal. Iedere dag vervoeren zij duizenden reizigers naar hun werk, naar school of naar vriend of familielid.

Het hoofdkantoor is gevestigd aan de Arlandaweg in de kantorenwijk Teleport te Amsterdam bij het Station Sloterdijk.

GVB exploiteert 15 tramlijnen, 5 metrolijnen, 34 buslijnen en 9 veerdiensten. GVB heeft daarvoor voor de normale dienst de beschikking over 557 dienstvaardige vervoermiddelen 227 trams, 90 metrotreinstellen, 23 veren en 218 bussen.
GVB heeft twee tramremises (waarvan één voor een aanzienlijk deel in de openlucht), twee openluchtstallingen voor de trams van lijn 25 en 26, een basiswerkplaats rail met een openluchtstalling voor bussen, een lijnwerkplaats metro en hoofdwerkplaats Rail, vijf ’tailtracks’ waar de metrostellen staan opgesteld, een ponthaven, drie fuikparen voor de veren over het Noordzeekanaal en twee buswerkplaatsen. De buswerkplaatsen staan in Amsterdam West en Amsterdam Noord.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in